Syyspihan callunahuuma

En ole koskaan ollut kovinkaan kummoinen viherpeukalo, mutta nyt täytyy myöntää, että olen melkoisen innostunut pienestä pihastamme. Väkertämäni perennapenkki on vielä hieman reppanan näköinen, mutta parempi kuin alkuperäinen räjähtäneeltä näyttänyt kuoppa. Puutarhaa suunnitellessani innostuin erityisesti kivistä ja ruukkuryhmistä – kiviä ei vain millään tunnu olevan tarpeeksi ja ruukutkin loppuivat tältä erää kesken. Päätin ottaa talven mittaisen aikalisän kukkapenkki-innostuksessani ja jatkaa keväällä projektia uusin resurssein.
Ruukkuihin asettelin callunoita, jotka kuulemma kestävät kylmää ja ovat helppohoitoisia – siis täydellisiä kasveja minulle! Yhtään en laita pahakseni myöskään niiden edullista hintaa, mikä osaltaan johti hullaantumiseeni. Nyt pihallemme on ripoteltu ruukkuihin 12 pieniruukkuista callunaa kolmessa eri värissä. Jään jännityksellä seuraamaan, mikä on kasvien vointi ensilumen aikoihin!

Tässä vielä räpsäys pensasaidasta, jossa on tällä hetkellä upea väritys.

4 kommenttia artikkeliin ”Syyspihan callunahuuma

  1. Näyttääpä tosi kivalta:-). Olen itse tykännyt kovasti bloggaamista eli voin vain suositella tätä puuhaa. Ihania kuvia. Kommenttisi kautta löysin tänne:-)

    Tykkää

  2. Näyttääpä tosi kivalta:-). Olen itse tykännyt kovasti bloggaamista eli voin vain suositella tätä puuhaa. Ihania kuvia. Kommenttisi kautta löysin tänne:-)

    Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s