Rannekoru vartissa

Höpsähdettyäni tilaamaan valkoruskeaturkoosin mekon huomasin, ettei minulla ole ainuttakaan turkoosia korua. Ei sinällään ihme, sillä onhan mekkokin ensimmäinen turkoosia sisältävä vaate kaapissani. Ratkaisin korupuutteen tekemällä noin vartissa tämän näppärän ja nopean rannekorun. Tilaajalahjaksi aikoinaan saadut helmet on pujotettu kierremetallilankaan, jonka alku- ja loppupäät on käännetty lenksulle.
Korun tekeminen oli sikäli hämmentävää, että se onnistui Tipusen ollessa hereillä ja alle kahden metrin päässä vieressä lattialla. Onneksi helmipaketin mukana tuli pitkä silkkinauha, joka osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi. :) 
Myös valmis rannekoru sai paljon huomiota osakseen!

4 kommenttia artikkeliin ”Rannekoru vartissa

 1. Höö, osaisinpa itsekin. Tai siis ei minulla mitään taiteellista silmää ole, näyttäisi varmaan edelleen ekaluokkalaisen tekeleeltä, jos testaisin :D

  Tykkää

 2. Höö, osaisinpa itsekin. Tai siis ei minulla mitään taiteellista silmää ole, näyttäisi varmaan edelleen ekaluokkalaisen tekeleeltä, jos testaisin :D

  Tykkää

 3. Tällaiset ”Nämä helmet sopivat hyvin yhteen” -valmispaketit on näppäriä, kun jotkut viisaammat ovat jo valinneet keskenään mätsäävät helmet samaan pussukkaan. Kannattaa kokeilla! :)

  Tykkää

 4. Tällaiset ”Nämä helmet sopivat hyvin yhteen” -valmispaketit on näppäriä, kun jotkut viisaammat ovat jo valinneet keskenään mätsäävät helmet samaan pussukkaan. Kannattaa kokeilla! :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s