Pom pom!

Hullaannuin! Olen aina välillä siellä sun täällä nähnyt kuvissa hauskoja silkkipaperipalloja ja nyt sain aikaiseksi selvittää, mistä palloissa on kyse.
Pallot ovat pom pomeja eli silkkipaperikukkia, jotka näyttävät vaikeatekoisilta, mutta valmistuvat oikeasti hetkessä. Jos ei tarvitsisi pohtia Untuvikon juhlien jälkeistä aikaa ja pom pomien säilytystä, olisin tehnyt näitä vaikka kuinka paljon!

Kokonaiset pom pomit
Kokonaiset pom pomit ripustin ikkunaan ja puolikkaat pääsevät pöytäkoristeiksi. Silkkipaperiviuhka kiinnitetään ohjeesta riippuen langalla tai ohuella metallilangalla, jota itse käytin.

Puolikkaita pom pomeja

Ohjeet pom pomien tekemiseen löydät esimerkiksi täältä ja täältä. :)

24 kommenttia artikkeliin ”Pom pom!

 1. Silkkipaperikukat ovat ihania juhlan koristeita! Minä tein niitä pari vuotta sitten 25-vuotisjuhliini. Jos kukat taittelee huolellisesti takaisin ”viuhkoiksi”, niitä voi käyttää kerran tai pari uudestaankin.Ja minulta on ihan jäänyt huomaamatta onnittelun aihe, pieni untuvikko! Onnea uudenlaiseen arkeen siis!

  Tykkää

 2. Silkkipaperikukat ovat ihania juhlan koristeita! Minä tein niitä pari vuotta sitten 25-vuotisjuhliini. Jos kukat taittelee huolellisesti takaisin ”viuhkoiksi”, niitä voi käyttää kerran tai pari uudestaankin.

  Ja minulta on ihan jäänyt huomaamatta onnittelun aihe, pieni untuvikko! Onnea uudenlaiseen arkeen siis!

  Tykkää

 3. Mun siskon häissä oli näitä myös. Ne oli tosin vähän tuuheampia ja reunoja ei oltu pyöristelty. Näissä on myös se hauska puoli, että yhdistää vihreään varteen niin saa ihania kukkasia :)

  Tykkää

 4. Mun siskon häissä oli näitä myös. Ne oli tosin vähän tuuheampia ja reunoja ei oltu pyöristelty. Näissä on myös se hauska puoli, että yhdistää vihreään varteen niin saa ihania kukkasia :)

  Tykkää

 5. Mun on pitänyt kokeilla pom pomien tekoa varmaan kaksi vuotta, vaan edelleen on kokeilematta. Kerran mun sijainen oli askarrellut luokkaan keltaisen pom pomin, ja laittanut kevätterveiset mukaan. Pom pom roikkui varmaan reilun vuoden ilostuttamassa luokka-aurinkona.:)

  Tykkää

 6. Mun on pitänyt kokeilla pom pomien tekoa varmaan kaksi vuotta, vaan edelleen on kokeilematta. Kerran mun sijainen oli askarrellut luokkaan keltaisen pom pomin, ja laittanut kevätterveiset mukaan. Pom pom roikkui varmaan reilun vuoden ilostuttamassa luokka-aurinkona.:)

  Tykkää

 7. Oi, ihanasti tehty sijaiselta! Luokkahuone näyttäisikin varmasti kivalta, kun siellä roikkuisi jollain seinustalla pom pomeja! Talveksi valkoiset lumipallopompomit olisivatkin hauskat. :)

  Tykkää

 8. Oi, ihanasti tehty sijaiselta! Luokkahuone näyttäisikin varmasti kivalta, kun siellä roikkuisi jollain seinustalla pom pomeja! Talveksi valkoiset lumipallopompomit olisivatkin hauskat. :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s