Lumihiutaleheijastimet

 

Vihdoinkin sain tehtyä heijastimet rattaisiin! Olemme tähän asti olleet hyvin vähän ulkona pimeän aikaan, mutta pimeyden alkaessa koko ajan aikaisemmin on kiva tietää, että tirppasten rattaat varmasti näkyvät autoilijoille.

 

Heijastimet ovat Sinellistä, vahapintainen puuvillanyöri ja helmet omista hamstrausvarastoista. Aikaa heijastimien kokoamiseen meni 5-10 minuuttia, joten aika näppärästi saa lisää näkyvyyttä ulkoreissuihin.

 

 

Viime vuonna tein ruskeaoransseja heijastimia, joita voit käydä kurkkaamassa täältä. Heijastimia on kiva ja nopea tehdä, joten seuraavaksi niitä pitää varmaan tehtailla lahjaksi, kun oma perhe on jo aika hyvin heijastettu. :)

4 kommenttia artikkeliin ”Lumihiutaleheijastimet

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s