1 kk jouluun: Joulufiilistelyä

Kun joulutorttukausi korkattiin, alkoi pieni jouluihminen sisälläni heräillä. Tämän viikon aikana jouluinen olo on alkanut hiipiä luoksemme ja vähitellen koti on päässyt hieman lähemmäksi joulua. Kunnolla joulu tulee meille vasta ensimmäisenä adventtina, mutta pieniä häivähdyksiä siitä on jo siellä sun täällä.
Klikkaa joulufiilistelyyn taustamusiikiksi jotain raskasta mahtavuutta tai herkkää tunnelmointia. :)

Se, kuka ylläoleva tonttuystävä on, selviää ensi viikolla. :) Siihen asti ihanaa viikonloppua ja sopivasti jouluista fiilistä kaikille lukijoille! Kiva, kun juuri SINÄ kävit lukemassa Tipulaa! :>

20 kommenttia artikkeliin ”1 kk jouluun: Joulufiilistelyä

 1. Joulun odotus on melkein yhtä ihanaa kuin itse joulukin <3 Laitathan sitten kuvia kuinka teillä koti muuntuu adventin myötä vieläkin jouluisemmaksi? :) on mukava nähdä kuinka muualla laitetaan joulua, ne omat koristeet kun tuntuvat välillä niin kulutetuilta(tosin nyt niitäkin on ikävä kun tänä jouluna ne jäävät laittamatta..). Täällä vieraillessa tulee aina jotenkin niin hyvälle mielelle :)

  Tykkää

 2. Joulun odotus on melkein yhtä ihanaa kuin itse joulukin <3
  Laitathan sitten kuvia kuinka teillä koti muuntuu adventin myötä vieläkin jouluisemmaksi? :) on mukava nähdä kuinka muualla laitetaan joulua, ne omat koristeet kun tuntuvat välillä niin kulutetuilta(tosin nyt niitäkin on ikävä kun tänä jouluna ne jäävät laittamatta..).
  Täällä vieraillessa tulee aina jotenkin niin hyvälle mielelle :)

  Tykkää

 3. Kiitos ihanasta kommentista ja kiva, jos hyvän mielen saa levitettyä toisenkin tietokoneruudun taakse! :>Mun mielestä joulun valmistelu on välillä jopa ihanampaa kuin joulu itse – joulu menee lopulta tosi nopeasti ohi ja on usein täynnä toimintaa. Jouluvalmisteluihin ja tunnelman nostattamiseen sen sijaan voi käyttää useita viikkoja! Varmasti laitan kuvia, kun koristeet ovat paikoillaan. Katsotaan, miltä täällä näyttää viikon päästä. :)

  Tykkää

 4. Kiitos ihanasta kommentista ja kiva, jos hyvän mielen saa levitettyä toisenkin tietokoneruudun taakse! :>

  Mun mielestä joulun valmistelu on välillä jopa ihanampaa kuin joulu itse – joulu menee lopulta tosi nopeasti ohi ja on usein täynnä toimintaa. Jouluvalmisteluihin ja tunnelman nostattamiseen sen sijaan voi käyttää useita viikkoja! Varmasti laitan kuvia, kun koristeet ovat paikoillaan. Katsotaan, miltä täällä näyttää viikon päästä. :)

  Tykkää

 5. Joulu alkaa kyllä täälläkin tehdä tuloaan, jos ei vielä kodissa niin ainakin pään sisällä! En muista koska viimeksi olen odottanut joulua ja joululomaa näin kovasti! Todennäköisesti vuosi sitten…

  Tykkää

 6. Joulu alkaa kyllä täälläkin tehdä tuloaan, jos ei vielä kodissa niin ainakin pään sisällä! En muista koska viimeksi olen odottanut joulua ja joululomaa näin kovasti! Todennäköisesti vuosi sitten…

  Tykkää

 7. Pään sisältä se suurin joulufiilis lähteekin – joulutunnelmaa on vaikea löytää isonkaan koristemeren keskeltä, jos muuten on jouluton olo. Näin kotona ollessa joululomaa ei odota nyt samalla tavalla kuin aikaisemmin, jolloin se totisesti oli tärkeä hengähdystauko keskellä lukuvuotta. Joulua alkaa itsekin aina odottaa ihan eri tavalla, kun näkee, miten innoissaan lapset sitä odottavat! :)

  Tykkää

 8. Pään sisältä se suurin joulufiilis lähteekin – joulutunnelmaa on vaikea löytää isonkaan koristemeren keskeltä, jos muuten on jouluton olo. Näin kotona ollessa joululomaa ei odota nyt samalla tavalla kuin aikaisemmin, jolloin se totisesti oli tärkeä hengähdystauko keskellä lukuvuotta. Joulua alkaa itsekin aina odottaa ihan eri tavalla, kun näkee, miten innoissaan lapset sitä odottavat! :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s