MakroTex: (joulu)muistot

MakroTex-valokuvahaasteen teemana ensi viikolla on muistot. Otin pienen varaslähdön teemaan ja etsin joulumuistoja menneiltä vuosilta.
Lapsuuden jouluihin liittyy paljon muistoja, yhdessäoloa ja hyviä ruokia. Sopivasti lahjoja, riittävästi ohjelmaa ja ennenkaikkea tärkeitä ihmisiä. En löytänyt läheskään kaikilta vuosilta kuvia, joten yksi ensi vuoden projekteistani taitaa olla kadonneiden kuvien metsästys.

Mutta siis, here we go – valittuja paloja Emosen jouluista olkaa hyvät!

1987

1988
1989
1991

1995

1997
2010

2011

2012

2013

En halua julkaista täällä Tipusen tai Untuvikon kasvokuvia, mutta pakko on vanhoja kuvia (sekä omia että Miehen) katseltuani todeta, että eipä ole epäilystäkään siitä, että vauvamme olisivat jossain vaiheessa päässeet vaihtumaan. Niin ovat samasta puusta veistettyjä! Samoin oli hauska huomata, että jotkut tavarat pysyvät hyvinä vuodesta toiseen – esimerkiksi ensimmäisessä kuvassa oleva pyyhe on oikeasti edelleen käytössä ja viimeksi eilen kietaisin sen Tipusen ympärille.
Kohta pääsemme luomaan joulumuistoja vuodelta 2014. 
Hyvää jouluviikkoa sinulle! :)

Pieni Lintu - MakroTex challenge

36 kommenttia artikkeliin ”MakroTex: (joulu)muistot

 1. Joulu on ollut perinteisesti yksi niistä (harvoista?) hetkistä, kun kamera kaivettiin esiin. Minusta on kiva, että nykyään tallennetaan myös tavallista arkea, sillä se (kin) muuttuu koko ajan toisennäköiseksi. Joulumuistot on kyllä yleensä niitä rakkaimpia.:)

  Tykkää

 2. Joulu on ollut perinteisesti yksi niistä (harvoista?) hetkistä, kun kamera kaivettiin esiin. Minusta on kiva, että nykyään tallennetaan myös tavallista arkea, sillä se (kin) muuttuu koko ajan toisennäköiseksi. Joulumuistot on kyllä yleensä niitä rakkaimpia.:)

  Tykkää

 3. Hauskasti huomaa, miten vanhoissa kuvissa on keskitytty lähinnä ihmisten kuvaamiseen. Kauhean vaikeaa on löytää blogiin sopivia joulukuvia! ;) Minä myös tykkään arjen kuvaamisesta – joulu ja juhlat ovat niin spesiaaleja tapahtumia, mutta arkea eletään koko ajan.

  Tykkää

 4. Hauskasti huomaa, miten vanhoissa kuvissa on keskitytty lähinnä ihmisten kuvaamiseen. Kauhean vaikeaa on löytää blogiin sopivia joulukuvia! ;) Minä myös tykkään arjen kuvaamisesta – joulu ja juhlat ovat niin spesiaaleja tapahtumia, mutta arkea eletään koko ajan.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s