VALOKUVIA: Valkoinen kylä

Hei taas!

Tipulan joululoma vierähti nopeasti ja rennoissa merkeissä. On ollut kiva katsella kuvia muiden joulunvietosta, ja Tipulaankin ilmestyy jossain vaiheessa ainakin muutaman joulunpyhinä syödyn herkun ohjeet. 
Joulumme oli kiireetön perhejoulu – vaikka laittautuminen onkin kivaa ja jouluja on ollut hauska viettää isommassa porukassa, oli joulunvietto pienen nelihenkisen perheemme kesken juuri oikea ratkaisu tälle vuodelle. Enpä muista, koska viimeksi olisin viettänyt jouluaattoa ilman sukkahousuja ja meikkiä! Taidan kuitenkin jättää joulukuvat odottamaan vaikka ensi vuotta ja joulufiilistelyä, sillä nyt on joulua pyöritelty jo sen verran monta kertaa ees sun taas, että alkaa olla aika suunnata katse joulunjälkeiseen arkeen. :)
Tässäpä siis muutamia kuvia joulunajalta, mutta talvihengessä. Enpä olisi uskonut, että saamme jouluksi näin täydellisen talvisään!

Jouluaaton ulkoiluhetki
Otin Untuvikon ja kameran mukaan ja kävin kuvailemassa kylällä. Olemme asuneet tällä paikkakunnalla vasta 1,5 vuotta ja kaiken tirppahässäkän keskellä tutustuminen keskustaan on jäänyt todella vähäiseksi. Tein Tapaninpäivän kunniaksi tutkimusretken minnekäs muuallekaan kuin hautausmaalle. :>
Olen alkanut jo odottamaan ensi vuotta ja kas, vuoden vaihtumiseen onkin enää muutama päivä. Päätin pitää täysin herkuttoman tammikuun, ja nyt joulukuun päättyessä on aikomukseni alkanut vähän jännittää. Onkohan itsehillintäni sittenkään tarpeeksi hyvä?

20 kommenttia artikkeliin ”VALOKUVIA: Valkoinen kylä

 1. Kauniita, lumisia talvikuvia!Mun tarvii kans vieroittaa itseni herkuista, etenkin suklaasta, nyt joulunaikaan on herkuttelu lähtenyt ihan käsistä.

  Tykkää

 2. Kauniita, lumisia talvikuvia!

  Mun tarvii kans vieroittaa itseni herkuista, etenkin suklaasta, nyt joulunaikaan on herkuttelu lähtenyt ihan käsistä.

  Tykkää

 3. Ihania talvikuvia! :) Tsemppiä herkkulakkoon! Veljeni vaimo on ollut 12 vuotta syömättä karkkia sekä suklaata missään muodossa. Käsittämätöntä itsehillintää! Itse en moiseen pystyisi, ei taitaisi onnistua edes yksi kuukausi. ;)

  Tykkää

 4. Ihania talvikuvia! :) Tsemppiä herkkulakkoon! Veljeni vaimo on ollut 12 vuotta syömättä karkkia sekä suklaata missään muodossa. Käsittämätöntä itsehillintää! Itse en moiseen pystyisi, ei taitaisi onnistua edes yksi kuukausi. ;)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s