Hyvän mielen vuosi 2015

Kun tämä vuosi on uhkaavasti tulossa päätökseensä, on aika suunnata ajatukset tulevaan vuoteen. Selvästi aikaa Tipulalle löytyy Tipusen ja Untuvikon kanssa puuhailun lisäksi, joten päätin kerrankin suunnitella myös blogin tulevaisuutta hieman tarkemmin.

Olen päättänyt, että ihan kohta alkaa Hyvän mielen vuosi 2015. Näin kotiäitiysaikana olen huomannut, miten pienistä asioista voi ilahtua netinkin välityksellä. Siksipä Tipulassa pyritään ensi vuoden aikana nostattamaan ja edistämään hyvää mieltä ja fiilistä. Vaikka vihapuhe ja siitä puhuminen tuntuu olevan yleistä ja uutiset täyttyvät ikävistä tapahtumista, on täällä vielä paljon hyviäkin asioita!

Tätä kaikkea on tiedossa ensi vuoden aikana:

Bloggailussa lukijat ja kommentoijat ovat mukavaa piristystä ja inspiroivat kirjoittamaan lisää. Koska uusia blogeja on kiva lukea, mutta mielenkiintoisten blogien löytäminen on (ainakin itselleni) välillä työlästä, aloitan Tipulassa blogiesittelysarjan.
Haluaisitko saada blogistasi esittelyn Tipulaan? Klikkaa TÄSTÄ.

Minulla on useimmiten surkea arpaonni, mutta ehkä jollain muulla on tuuria enemmän. Kehnosta onnesta huolimatta arvontoihin on kiva osallistua, joten ensi vuoden aikana Tipulassakin tullaan järjestämään joitain arvontoja. Katsotaan, keksinkö joka kuukaudelle sopivan teema-arvonnan!

Yritän muistaa kuvata ja/tai kirjoittaa muistiin positiivisia asioita kuukauden ajalta. Kuun lopussa selviää, mitkä asiat saivat Emosen hyvälle mielelle kuukauden aikana. Lähde sinäkin kirjaamaan ylös positiivisia asioita, niin saamme kuun viimeiselle päivälle hyvänmielen aallon! :)

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani? En kaipaa niinkään sponsoreita tai mainostajia, vaan minua kiinnostaisi tehdä yhteistyötä toisen bloggaajan kanssa. Jos sinulla on ajatus sopivasta projektista, laita sähköpostia tipulassa(at)gmail.com, niin työstetään ideaa eteenpäin!

HAASTE
Hyvän mielen vuosi 2015 -hengessä päätin laittaa haasteen pystyyn. Vuoden alkupuolella selviää, mistä on kyse!

. . . . . . . . . . . . . . . .

Kuten tähänkin asti myös jatkossa Tipulassa keskitytään arkielämän pieniin, hyviin asioihin. Tylsiä, ikäviä ja kurjiakin asioita tulee varmasti tapahtumaan tulevan vuoden aikana, mutta ne jäävät tarkoituksella blogin ulkopuolelle. Keskityn täällä mieluummin niihin positiivisiin puoliin. :)

Jotta suuret suunnitelmani eivät pääse menemään sinulta ohi, voit seurata Tipulaa esimerkiksi täältä:

https://www.bloglovin.com/blog/13211045
 http://www.blogilista.fi/blogi/tipulassa/112554

28 kommenttia artikkeliin ”Hyvän mielen vuosi 2015

  1. Hyvältä kuulostaa tuleva blogivuotesi! :) Erityinen maininta täytyy antaa tuolle ajatukselle hyvän mielen vuodesta 2015! Olen omassa blogissani pitänyt hyvää mieltä kantavana ”teemana” alusta asti. Kaikkihan tietää että ei se elämä aina yhtä juhlaa ole ja noilla vihapuheilla saa varmasti tietyntyyppiset lukijat liikkeelle, mutta se ei ole ainakaan mulle SE juttu. Asiat on kuitenkin ihan mallillaan ja se on SE juttu! Iloitaan pienistä! Oikein IHANAA UUTTA VUOTTA 2015!! <3

    Tykkää

  2. Hyvältä kuulostaa tuleva blogivuotesi! :) Erityinen maininta täytyy antaa tuolle ajatukselle hyvän mielen vuodesta 2015! Olen omassa blogissani pitänyt hyvää mieltä kantavana ”teemana” alusta asti. Kaikkihan tietää että ei se elämä aina yhtä juhlaa ole ja noilla vihapuheilla saa varmasti tietyntyyppiset lukijat liikkeelle, mutta se ei ole ainakaan mulle SE juttu. Asiat on kuitenkin ihan mallillaan ja se on SE juttu! Iloitaan pienistä! Oikein IHANAA UUTTA VUOTTA 2015!! <3

    Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s