52 kommenttia artikkeliin ”MAKROTEX: Tammikuu

 1. Oi wau, mikä tilhi!! Just totesin Pienelle Linnulle, ettei mulla oo varmaan yhtään onnistunutta kuvaa linnusta. Toi on hieno. Samoin keltainen tulppaani jäälyhdyssä on niin kaunis.<3

  Tykkää

 2. Oi wau, mikä tilhi!! Just totesin Pienelle Linnulle, ettei mulla oo varmaan yhtään onnistunutta kuvaa linnusta. Toi on hieno. Samoin keltainen tulppaani jäälyhdyssä on niin kaunis.<3

  Tykkää

 3. Ihanat nimet tipulapsillasi! Jäälyhty on upea jo siksi, että olet sen vaivautunut tekemään, kaunista tuli. Tilhi on klassikko lintukortti!

  Tykkää

 4. Ihanat nimet tipulapsillasi! Jäälyhty on upea jo siksi, että olet sen vaivautunut tekemään, kaunista tuli. Tilhi on klassikko lintukortti!

  Tykkää

 5. Kiitos! :) Mä tykkään ottaa lintukuvia, mutta yleensä linnut ovat pieniä pisteitä jossain kaukaisuudessa. Tuo hassu tilhi istua tönötti ulko-oven edessä eikä edes hätkähtänyt kameraa!

  Tykkää

 6. Kiitos! :) Mä tykkään ottaa lintukuvia, mutta yleensä linnut ovat pieniä pisteitä jossain kaukaisuudessa. Tuo hassu tilhi istua tönötti ulko-oven edessä eikä edes hätkähtänyt kameraa!

  Tykkää

 7. Tätä on useinkin talvi… Jäälyhty oli todella kaunis ja tuo alakuva erittäin hienosti kuvattu. Tilhet ovat olleet aika myöhässä, onko niin, että tarjontaa on ollut paljon, minkä takia eivät ole aiemmin parveilleet.

  Tykkää

 8. Tätä on useinkin talvi… Jäälyhty oli todella kaunis ja tuo alakuva erittäin hienosti kuvattu. Tilhet ovat olleet aika myöhässä, onko niin, että tarjontaa on ollut paljon, minkä takia eivät ole aiemmin parveilleet.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s