HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria

Koska bloggaamisesta on tullut minulle tärkeä harrastus ja seuraamani blogit tuntuvat kotoisilta, haluaisin ilahduttaa joitain bloggaajakavereita. Samalla olisi hienoa, jos ilahdutus jatkaisi matkaansa eteenpäin. Tässä on siis lähtökuopissaan Ilahduta bloggaajakaveria -haaste!

Säännöt ovat yksinkertaiset:

– Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
– Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
– Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
Katsotaan, kuinka moni bloggaajakaveri ilahtuu! :)
Haluaisin ilahduttaa vaikka kuinka montaa seuraamaani bloggaajaa, mutta pitäydyn näin alkuun kuudessa bloggaajakaverissa, joiden hyvän mielen blogeja käyn useimmiten lukemassa ja jotka ovat olleet jo jonkin aikaa lukulistallani. Haastan siis mukaan seuraavat ihanat bloggaajat:
– Karkkis (Ai Karkkii!)
– Anna (Aino ja tuhmat luistimet)
– Ninni (Papatiti)
– Nea (Raparperipolkua pitkin)
– Miru (arkilove / Jouluttelua)

Jos en haastanut sinua nyt, mutta haluaisit ehdottomasti ilahduttaa muita bloggaajia, niin siitä vaan – laita ilahdutus liikkeelle! Haasteen saa siis napata tästä eteenpäin laitettavaksi. :)

Ja hei, Kati olet voittanut arvonnassa! Laittaisitko minulle sähköpostia tipulassa(at)gmail.com?

52 kommenttia artikkeliin ”HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria

 1. Hauska haaste, kiitos siitä! Yritän muistaa pistää haasteen eteenpäin. Mukavaa, että haastettavien määrää ei ole määrätty, se vapauttaa toteuttamaan tämän itselle sopivalla tavalla!

  Tykkää

 2. Hauska haaste, kiitos siitä! Yritän muistaa pistää haasteen eteenpäin. Mukavaa, että haastettavien määrää ei ole määrätty, se vapauttaa toteuttamaan tämän itselle sopivalla tavalla!

  Tykkää

 3. Olepas hyvä vain! Mulla on usein vaikeuksia haastamismäärien kanssa, kun joko niitä on liikaa tai liian vähän. Kannatan siis suuresti valinnanvapautta ja osallistumista omien resurssien puitteissa. :)

  Tykkää

 4. Olepas hyvä vain! Mulla on usein vaikeuksia haastamismäärien kanssa, kun joko niitä on liikaa tai liian vähän. Kannatan siis suuresti valinnanvapautta ja osallistumista omien resurssien puitteissa. :)

  Tykkää

 5. Tämä oli kyllä niin kiva haaste, että täytyy vielä kerran kiittää! <3 Tänään pakkasin pieniä ylläreitä postiin viemistä varten ja olen saanut ilahtua kahteen kertaan tällä viikolla. :) Sait aikaan jotain suurta! <3

  Tykkää

 6. Tämä oli kyllä niin kiva haaste, että täytyy vielä kerran kiittää! <3 Tänään pakkasin pieniä ylläreitä postiin viemistä varten ja olen saanut ilahtua kahteen kertaan tällä viikolla. :) Sait aikaan jotain suurta! <3

  Tykkää

 7. Oi, ihana kuulla, että haaste toimii! :) On ollut kyllä mukava seurata blogeista, mitä yllätyksiä ja ilahdutuksia on saatu. Hauska nähdä, että haaste on otettu tosissaan ja monet ovat panostaneet siihen! :)

  Tykkää

 8. Oi, ihana kuulla, että haaste toimii! :) On ollut kyllä mukava seurata blogeista, mitä yllätyksiä ja ilahdutuksia on saatu. Hauska nähdä, että haaste on otettu tosissaan ja monet ovat panostaneet siihen! :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s