TEE ITSE: Oksat ikikuurassa

talviset oksat, kuura, askartelu, suola, suolakuura

Innostuin syksyllä vuodenaikasomistuksesta keittiönpöydällä. Kun joulu on nyt ajat sitten mennyt ja talvi vielä jatkuu, ajattelin talvikoristeen olevan kiva vielä ennen kevättä. Törmäsin netissä hauskaan ja nopeaan ideaan, joten meillä on nyt valkoisia kuuraoksia maljakossa.
talviset oksat, kuura, askartelu, suola, suolakuura

Sivele oksan pintaan Erikeeperiä ja sirottele päälle suolaa tai kieritä sitä suolassa. Käytin merisuolaa, mutta hienompaa suolaa käyttämällä saat tehtyä enemmän kuivan ilman ja paukkupakkasten oksia.
Maljakon pohjalla on muutama valkoinen koristekivi ja reunoilla lumihiutaleääriviivatarroja.

Samalla sanoin heipat vihreälle joulukynttilälle ja vaihdoin tilalle valkoisen kynttilän, joka sai pieniä kiviä kaverikseen.

Jos kaipaat nopeaa talvista piristystä kotiin, kannattaa kokeilla oksien tuunaamista! Aikaa ei oikeasti mene kauaa ja lopputulos on kiva. Jos meillä olisi ollut jotain hopeista koristesuihketta tai -hilettä, olisin sitä ehkä vielä laittanut vähän oksien pintaan. Samoin pienet koristeet roikkumaan oksille voisi olla mukava lisä.
Kauniin talvista viikonloppua sinulle! :)
Viikonloppuna aukeaa muuten Tammikuun positiiviset -postausten linkitysmahdollisuus. Tervetuloa silloin linkittämään mukavia kirjoituksia tammikuulta!

talviset oksat, kuura, askartelu, suola, suolakuura

44 kommenttia artikkeliin ”TEE ITSE: Oksat ikikuurassa

  1. Luonnosta löytyy kyllä paljon kaikkea! Kommentistasi tulikin heti mieleen, miltäköhän näyttäisi oksien lisäksi kuuratut kävyt, kivet tai kuivatut lehdet. Voisi olla aika vekkuli asetelma!

    Tykkää

  2. Luonnosta löytyy kyllä paljon kaikkea! Kommentistasi tulikin heti mieleen, miltäköhän näyttäisi oksien lisäksi kuuratut kävyt, kivet tai kuivatut lehdet. Voisi olla aika vekkuli asetelma!

    Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s