KUUKAUDEN POSITIIVISET: Tammikuu

Hyvän mielen vuosi 2015 -projektin myötä olen listaillut tammikuun ajalta mukavia asioita. Tässä on siis muutamia juttuja, jotka ovat saaneet Emosen iloiseksi tässä kuussa. :)
 • Kävin kampaajalla ja tukka ei ole enää ylikasvanut.
 • Pääsin pitkästä aikaa jumppaamaan ja jaksoin pomppia melkein koko tunnin. Lihaskunnossa huijasin vähän, mutta sain silti loppuviikoksi kipeät lihakset.
 • Teimme Tipusen kanssa lumienkeleitä ja taapero tykkäsi!
 • Untuvikko on nukkunut päiväunia myös paikoillaan olevissa vaunuissa.

 • Tammikuun arvonta sai paljon osallistujia.
 • Tipulaan on löytänyt tiensä monet uudet lukijat ja teksteihin tulee mukavia kommentteja.
 • Ilahduta bloggaajakaveria -haaste on levinnyt upeasti!
 • Kauniit tulppaanit koristivat keittiönpöytää.

  • Herkkulakko on pitänyt, vaikka erityisesti iltaisin on tehnyt mieli sokerista naposteltavaa.
  • Tipunen ja Untuvikko ovat löytämässä toisensa ja pikkusisko hekottaa, kun isosisko tulee naurattamaan tai edes kävelee läheltä ohi.
  • Pääsimme Miehen kanssa ulos syömään kahdestaan. Tosin kellosta piti huolehtia ja keskustelukin pyöri lähinnä tyttöjen ympärillä, mutta kivaa oli silti!
  • Olemme ehtineet nähdä ystävä-äitiä ja -taaperoa.
  • Sain aikalailla valmiiksi ikuisuusprojektin Askartelutarvikkeet ja -materiaalit järjestykseen.
  Mitä positiivista sinun tammikuussasi on ollut? Tervetuloa jakamaan mukavia asioita Kuukauden positiiviset -osioon TÄNNE! Linkki löytyy myös tuolta ylhäältä bannerin alta. Voit linkata muiden luettavaksi joko koko kuukautta koskevan kirjoituksen tai jonkin hyvänmielen postauksen tammikuulta. :)

  30 kommenttia artikkeliin ”KUUKAUDEN POSITIIVISET: Tammikuu

  1. Kävin lisäämässä omani kuukauden positiiviset osioon. :) Kiitos kun kävit minulle asiasta vinkkaamassa! :) Aika tuntuu just nyt olevan niin kortilla tähän tietokoneella oloon, että olisi mennyt kyllä ihan sivusuun taas tämä mainio ideasi! Ihanaa sunnuntaita teille!! <3

   Tykkää

  2. Kävin lisäämässä omani kuukauden positiiviset osioon. :) Kiitos kun kävit minulle asiasta vinkkaamassa! :) Aika tuntuu just nyt olevan niin kortilla tähän tietokoneella oloon, että olisi mennyt kyllä ihan sivusuun taas tämä mainio ideasi! Ihanaa sunnuntaita teille!! <3

   Tykkää

  3. Tämä on kiva postaus. :) Pitäisi itsekin joskus listailla omia kuukauden positiivisia juttuja. Muuten eilen jätin oman postaukseni kuukauden positiiviset osioon. :)

   Tykkää

  4. Tämä on kiva postaus. :) Pitäisi itsekin joskus listailla omia kuukauden positiivisia juttuja. Muuten eilen jätin oman postaukseni kuukauden positiiviset osioon. :)

   Tykkää

  5. Listailin positiivisia juttuja pitkin kuukautta, mikä oli hyvä asia, sillä en olisi kuun lopussa muistanut enää puoliakaan tammikuun kivoista asioista. Kuun lopussa olikin kiva lukea, mitkä asiat ovat ilahduttaneet viime viikkoina.Hienoa, kiva kun osallistuit positiivisten postausten jakamiseen! :)

   Tykkää

  6. Listailin positiivisia juttuja pitkin kuukautta, mikä oli hyvä asia, sillä en olisi kuun lopussa muistanut enää puoliakaan tammikuun kivoista asioista. Kuun lopussa olikin kiva lukea, mitkä asiat ovat ilahduttaneet viime viikkoina.

   Hienoa, kiva kun osallistuit positiivisten postausten jakamiseen! :)

   Tykkää

  Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

  Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

  WordPress.com-logo

  Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

  Twitter-kuva

  Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

  Facebook-kuva

  Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

  Google+ photo

  Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

  Muodostetaan yhteyttä palveluun %s