56 kommenttia artikkeliin ”MAKROTEX: Luonto

 1. Minne se lumi katoaa? Ja mistä se taas talven alkuun löytyy? Meillä vielä tänään oli latukone kulkenut ja tehnyt lähiladut – en kuitenkaan lähtenyt hiihtämään, niin surkealta näytti…

  Tykkää

 2. Minne se lumi katoaa? Ja mistä se taas talven alkuun löytyy? Meillä vielä tänään oli latukone kulkenut ja tehnyt lähiladut – en kuitenkaan lähtenyt hiihtämään, niin surkealta näytti…

  Tykkää

 3. Edelleen mä olen ihmeissäni, kun katson sun kuvia ja maisemaa ikkunan takana. Meillä on eri vuodenaika meneillään! Täällä on niin kovin talvista…

  Tykkää

 4. Edelleen mä olen ihmeissäni, kun katson sun kuvia ja maisemaa ikkunan takana. Meillä on eri vuodenaika meneillään! Täällä on niin kovin talvista…

  Tykkää

 5. Kauniita luontokuvia, niin suomalaista täältä etelästä katsoen.Sinulla on ihanan värikäs koti, katselin tuolta alempaa, jees! Minäkin ihastelen muden valkoisia koteja Suomessa, mutta aika pian alan tuntea itsenikin aneemisiksi niissä.

  Tykkää

 6. Kauniita luontokuvia, niin suomalaista täältä etelästä katsoen.
  Sinulla on ihanan värikäs koti, katselin tuolta alempaa, jees! Minäkin ihastelen muden valkoisia koteja Suomessa, mutta aika pian alan tuntea itsenikin aneemisiksi niissä.

  Tykkää

 7. Kaunis tuo alimmainen kuva. Muuten luonto kyllä kaipaa epätoivoisesti väriä juuri tällä hetkellä, kevät saisi tulla sutimaan pensselillään hieman vihreää.

  Tykkää

 8. Kaunis tuo alimmainen kuva. Muuten luonto kyllä kaipaa epätoivoisesti väriä juuri tällä hetkellä, kevät saisi tulla sutimaan pensselillään hieman vihreää.

  Tykkää

 9. Harmaata on ollut täälläkin, eikä innostanut yhtään luontokuviin. Kuvissasi välittyy tämäkin tunnelma, vai halusinko vain ajatella niin. Tykkäsin kivikuvasta, siinä oli jotakin massiivista ja järkkymätöntä, satakoot vaikka kissoja, niin minä olen tässä hienoin kuvioin kauniina ja jykevänä. Ikivihannat puolukanvarvut olivat kauniisti esillä.

  Tykkää

 10. Harmaata on ollut täälläkin, eikä innostanut yhtään luontokuviin. Kuvissasi välittyy tämäkin tunnelma, vai halusinko vain ajatella niin. Tykkäsin kivikuvasta, siinä oli jotakin massiivista ja järkkymätöntä, satakoot vaikka kissoja, niin minä olen tässä hienoin kuvioin kauniina ja jykevänä. Ikivihannat puolukanvarvut olivat kauniisti esillä.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s