Suloista 2 v -juhlahumua

Viime viikonloppuna juhlimme Tipusen synttäreitä keväisissä pääsiäistunnelmissa. Olen hieman hämmästynyt itsekin – katsokaa tätä hempeyden määrää!

Vaaleanpunaista! Ruusuja! Vaikka yleensä meillä juhlissa räiskyvät värit, kieltämättä välillä tällainen maltillisempi värimaailma oli mukava.

Yritin tehdä tarjottavaa maltilla ja kohtuudella, ettei syömistä jäisi paljoa yli. Suurin osa ruoista on myös taaperoystävällisiä ja pöydästä löytyi kakun lisäksi kanaparsapiirakka, nachopiirakka, keksejä ja pientä naposteltavaa. Tein myös varuiksi muutaman pannacotan, sillä tällainen maidoton ja munaton kakku oli ensimmäinen laatuaan.

 

 

Siinä missä viime vuonna väkersin sokerimassakoristeita ja taiteilin kakkujen kanssa, menin tänä vuonna helpompaa reittiä ja valitsin suht nopeasti toteutettavat tarjottavat. Viime vuonna pohdin tarjottavia, vaatteita ja koristeita jo kuukausi etukäteen, mutta nyt suunnitelmat selkenivät vasta juhlaviikon aikana.

Viimeisellä viikolla hoksasin myös, etten ollut miettinyt juhlasankarin mekkoasiaakaan yhtään. Olipa siis onni, että viime kesän hellemekko (H&M) sopi vielä ihan hyvin Tipuselle! Kesäkäyttöön se alkaa olla jo vähän liian lyhyt, mutta trikoohousujen kanssa näytti kivalta.

 

 

Synttärijuhlat eivät olleet isot eikä löytynyt prinsessateemaa. Sen sijaan löytyi pupuja ja munia, raikkaita värejä ja yksi iloinen 2-vuotias, joka sai syödä herkkuja, pääsi rakentamaan uutta palapeliä ja lukemaan pupukirjaa. :)

 

 

 

Muistutuksena vielä, että kuukauden positiivisiin on jokainen lämpimästi tervetullut lisäämään postauksiaan! :)

60 kommenttia artikkeliin ”Suloista 2 v -juhlahumua

 1. Onpa ihanan näköisiä herkkuja ja itseeni iskee kyllä tuo värimaailma ihan täysillä!! Keväisen pirteää herkkyyttä unohtamatta – aivan kuin kaksivuotias lapsi, sanoisin :)

  Tykkää

 2. Onpa ihanan näköisiä herkkuja ja itseeni iskee kyllä tuo värimaailma ihan täysillä!! Keväisen pirteää herkkyyttä unohtamatta – aivan kuin kaksivuotias lapsi, sanoisin :)

  Tykkää

 3. Paljon onnea kaksivuotiaalle!Enpä ole pitkään aikaan nähnyt noin ihania juhlakuvia, minuun kyllä upposi:)Todella kaunista.Mukavaa Aprillipäivää!

  Tykkää

 4. Paljon onnea kaksivuotiaalle!
  Enpä ole pitkään aikaan nähnyt noin ihania juhlakuvia, minuun kyllä upposi:)
  Todella kaunista.
  Mukavaa Aprillipäivää!

  Tykkää

 5. Ihanan näköiset juhlat! Tuo kakkukin on niin kaunis marjakoristeineen. Raikkaan vihreän ja hempeän vaaleanpunaisen yhdistelmä on suloinen olematta liian hempeä.

  Tykkää

 6. Ihanan näköiset juhlat! Tuo kakkukin on niin kaunis marjakoristeineen. Raikkaan vihreän ja hempeän vaaleanpunaisen yhdistelmä on suloinen olematta liian hempeä.

  Tykkää

 7. Paljon onnea 2-vuotiaalle!Ihana hempeää, suloista ja raikasta! :)Ja voi miten herkullisen näköisiä tarjottavia oletkaan loihtinut.

  Tykkää

 8. Paljon onnea 2-vuotiaalle!

  Ihana hempeää, suloista ja raikasta! :)
  Ja voi miten herkullisen näköisiä tarjottavia oletkaan loihtinut.

  Tykkää

 9. Onnea suloiselle kaksivuotiaalle! ♡ Valtavan kaunis kakku, ja ihanat koristeet muutenkin! Meillä ilmapallot killuvat katossa ja ne pitäisi nyt saada sieltä pois pääsiäisen tieltä, fiksumpi olisi ehkä tosiaan tyytynyt muunlaisiin korotuksiin… :D

  Tykkää

 10. Onnea suloiselle kaksivuotiaalle! ♡

  Valtavan kaunis kakku, ja ihanat koristeet muutenkin! Meillä ilmapallot killuvat katossa ja ne pitäisi nyt saada sieltä pois pääsiäisen tieltä, fiksumpi olisi ehkä tosiaan tyytynyt muunlaisiin korotuksiin… :D

  Tykkää

 11. Ihanan hempeätä! Kateellisena katson tuota vaaleanpunaista. Onneksi siskolla on kaksi tyttöä ja saan toteuttaa vaaleanpunaisia unelmia heidän kanssaan :)Onnea kaksivuotiaalle!

  Tykkää

 12. Ihanan hempeätä! Kateellisena katson tuota vaaleanpunaista. Onneksi siskolla on kaksi tyttöä ja saan toteuttaa vaaleanpunaisia unelmia heidän kanssaan :)

  Onnea kaksivuotiaalle!

  Tykkää

 13. Kiitos. :) Mä en yleensä käytä juurikaan vaaleanpunaista ja sen kerran kun sitä kaipasin, olikin haastavaa löytää sopiva kynttilä. Melkein jo muutin suunnitelmia, mutta onneksi lopulta löytyi oikealla tavalla vaaleanpunainen kynttilä – oli ihan virkistävää vaihtelua koristella vaihteeksi tällaisilla väreillä. :)

  Tykkää

 14. Kiitos. :) Mä en yleensä käytä juurikaan vaaleanpunaista ja sen kerran kun sitä kaipasin, olikin haastavaa löytää sopiva kynttilä. Melkein jo muutin suunnitelmia, mutta onneksi lopulta löytyi oikealla tavalla vaaleanpunainen kynttilä – oli ihan virkistävää vaihtelua koristella vaihteeksi tällaisilla väreillä. :)

  Tykkää

 15. Oi, kiitos paljon! :) Todella kiva kuulla, että tykkäsit kuvista! Oma silmä on niin kriittinen, että näen kuvissa paljon korjattavaa ja parannettavaa, joten on mukava kuulla, että ne muiden silmin näyttävät kuitenkin nytkin kivoilta. :)

  Tykkää

 16. Oi, kiitos paljon! :) Todella kiva kuulla, että tykkäsit kuvista! Oma silmä on niin kriittinen, että näen kuvissa paljon korjattavaa ja parannettavaa, joten on mukava kuulla, että ne muiden silmin näyttävät kuitenkin nytkin kivoilta. :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s