Sydämellisiä hedelmiä

Kivemman blogin Minttu pohti hetki sitten, miten paljon blogit vaikuttavat ajatteluun ja valintoihin. Itsekin olen havainnut, että jostain blogista saatu inspiraatio näkyy lopulta myös meillä kotona, ja huomasinkin viimeksi eilen toimivani blogi-inspiraation johdattamana.
Makoillessani lattialla Tipusen syöttäessä Pupukaveria mahani päällä ja Untuvikon syödessä puolestaan poskeani muistelin näitä Ruusumäen Heidin ihania pääsiäisherkkukuvia. Ennen kuin huomasinkaan olin päiväuniaikaan lykkimässä tuplia kohti kaupan hedelmäosastoa!
Olen aika kaavoihin kangistunut, joten kakun päällä on aina puolikkaita viinirypäleitä ja vesimeloni on aina tarjolla siivuina. Ehkäpä ensi kerralla teen kakkuun rypälesydämiä ja tarjoan melonit kuvioina?
Ja jotta kauppareissun sivuagenda ei unohtuisi, niin…
Makeaa keskiviikkoa sinulle! :)

20 kommenttia artikkeliin ”Sydämellisiä hedelmiä

  1. Ihanat hedelmäsydämmet, oiva koriste kakunpäälle :) Minulla bloggailu vaikuttaa ajatteluuni sen verran, että olen ruvennut kuvaamaan tekeleitäni enemmän ja ottanut resepti inspiksiä toisten blogeista.

    Tykkää

  2. Ihanat hedelmäsydämmet, oiva koriste kakunpäälle :) Minulla bloggailu vaikuttaa ajatteluuni sen verran, että olen ruvennut kuvaamaan tekeleitäni enemmän ja ottanut resepti inspiksiä toisten blogeista.

    Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s