MAKROTEX: (kukallinen) huhtikuu

Jopas on ollut keväistä viimepäivinä! Auringonsäteiden myötä kukat ovat heränneet ja ulkona alkaa olla taas väriä. Taivaalla lentelee jos jonkinnäköistä kevätilmiötä lokeista kimalaisiin ja lintupareihin, maassa kipittää taas muurahaisia ja ulkona tarkenee ilman käsineitä. Tykkään!

(Ja nyt kun katson ikkunasta räntäsadetta, nämä kuvat ja kevät näyttävät hyvin kaukaisilta.)

Pieni Lintu - MakroTex challenge

68 kommenttia artikkeliin ”MAKROTEX: (kukallinen) huhtikuu

 1. Älä muuta sano, oli tarkoitus ottaa kauniita keväisiä kukkakuvia, mut muuttuikin räntäsateen vuoksi hiukan erilaisiksi.kauniit kuvat olet ottanut :)Mukavaa tiistaita sinulle!

  Tykkää

 2. Älä muuta sano, oli tarkoitus ottaa kauniita keväisiä kukkakuvia, mut muuttuikin räntäsateen vuoksi hiukan erilaisiksi.
  kauniit kuvat olet ottanut :)
  Mukavaa tiistaita sinulle!

  Tykkää

 3. Oi niin suloisia kuvia on ottanut. Toi toka sinivuokkokuva on kuin pieni kevätkeiju joka heräsi juuri unesta, upea kaunotar <3 kevät on meilläkin heittänyt lumet niskaan mutta uskotaan kevään voimaan <3

  Tykkää

 4. Oi niin suloisia kuvia on ottanut. Toi toka sinivuokkokuva on kuin pieni kevätkeiju joka heräsi juuri unesta, upea kaunotar <3 kevät on meilläkin heittänyt lumet niskaan mutta uskotaan kevään voimaan <3

  Tykkää

 5. Voi apua, nyt kysyt kukkatietämystä aivan väärältä henkilöltä! :D Minä sanoisin, että ne ovat kaalikukkia, mutta kukkakirja sanoo varmasti jotain ihan muuta. Nuo on bongattu läheisestä puistosta aurinkoiselta rinnepaikalta. :)

  Tykkää

 6. Voi apua, nyt kysyt kukkatietämystä aivan väärältä henkilöltä! :D Minä sanoisin, että ne ovat kaalikukkia, mutta kukkakirja sanoo varmasti jotain ihan muuta. Nuo on bongattu läheisestä puistosta aurinkoiselta rinnepaikalta. :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s