MAKROTEX: Aarre

Aarteeni eivät ole kovin kalliita tai myyntiarvoltaan korkeita. Sen sijaan niiden tunnearvo on mittaamaton.
Kiinnyn helposti tavaroihin ja myös muutamista koruista on tullut hyvin tärkeitä. Korva- ja kaulakoruja voin vaihdella vaikka päivittäin, mutta sormukset ja rannekoru pysyvät käsissä viikosta ja kuukaudesta toiseen.
Olen muistojemmari, joten aarteita löytyy vähän sieltä sun täältä laatikoiden kätköistä. Erityisesti jemmaan valokuvia ja leikekirjoja. Kun viime aikoina en ole ehtinyt paneutua valokuvien saattamiseen albumeihin, kuvajemmoja löytyy koneelta, lisämuistilta, tilattuina kuvina laatikosta… Ja olenpa vielä muutamia säästänyt kameraankin.
Vaikka kiinnyn tavaroihin, tärkeimmät aarteeni ovat kuitenkin nämä kaksi tutkijaleppäkerttua. Mitä isompi edellä, sitä pienempi todellakin perässä!
Pieni Lintu - MakroTex challenge

Jos et ole jo osallistunut arvontaan, niin vielä ehdit! :)

96 kommenttia artikkeliin ”MAKROTEX: Aarre

 1. Oi! Olen samanlainen muistojen kerääjä. Mieheni joskus sanoi että elämmekö museossa vai kodissa. Kaikkea ei tarvitse muistaa esineillä, mutta jotkut asiat on hyvä muistaa myös niin. Yksi muisto esine omassa haastevastauksessani ;)

  Tykkää

 2. Oi! Olen samanlainen muistojen kerääjä. Mieheni joskus sanoi että elämmekö museossa vai kodissa. Kaikkea ei tarvitse muistaa esineillä, mutta jotkut asiat on hyvä muistaa myös niin. Yksi muisto esine omassa haastevastauksessani ;)

  Tykkää

 3. Suloiset aarteet sulla. Itsellä sama vika, kuvia pursuilee joka puolell. Omat ihmisaarteeni ovat 2 aikuista lasta ja ihana mies sekä lisäksi 3 suloista koiraa =)

  Tykkää

 4. Suloiset aarteet sulla. Itsellä sama vika, kuvia pursuilee joka puolell. Omat ihmisaarteeni ovat 2 aikuista lasta ja ihana mies sekä lisäksi 3 suloista koiraa =)

  Tykkää

 5. Suloiset aarteet sulla. Itsellä sama vika, kuvia pursuilee joka puolell. Omat ihmisaarteeni ovat 2 aikuista lasta ja ihana mies sekä lisäksi 3 suloista koiraa =)

  Tykkää

 6. Suloiset aarteet sulla. Itsellä sama vika, kuvia pursuilee joka puolell. Omat ihmisaarteeni ovat 2 aikuista lasta ja ihana mies sekä lisäksi 3 suloista koiraa =)

  Tykkää

 7. Suloiset aarteet sulla. Itsellä sama vika, kuvia pursuilee joka puolell. Omat ihmisaarteeni ovat 2 aikuista lasta ja ihana mies sekä lisäksi 3 suloista koiraa =)

  Tykkää

 8. Suloiset aarteet sulla. Itsellä sama vika, kuvia pursuilee joka puolell. Omat ihmisaarteeni ovat 2 aikuista lasta ja ihana mies sekä lisäksi 3 suloista koiraa =)

  Tykkää

 9. Voi, kuulostaa tutulta. Minä olen saanut useita kommentteja laatikoista, jotka aina muutettaessa siirretään varastosta toiseen. Ne ovat kuitenkin täynnä lapsuus- ja nuoruusmuistoja, ei niistä voi luopua! :D

  Tykkää

 10. Voi, kuulostaa tutulta. Minä olen saanut useita kommentteja laatikoista, jotka aina muutettaessa siirretään varastosta toiseen. Ne ovat kuitenkin täynnä lapsuus- ja nuoruusmuistoja, ei niistä voi luopua! :D

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s