VÄRIT KOTONA: Keltainen

Oranssin jälkeen on varmaan luontevaa jatkaa hieman samaan värimaailmaan kuuluvalla keltaisella. Tykkään keltaisesta todella paljon, mutta vasta nyt haastetta varten kuvaillessani hoksasin, ettei sitä löydykään meiltä kovin paljoa juuri tällä hetkellä. Verhovalikoimastani puuttuu yksiväriset keltaiset verhot, joista olen jo parin vuoden ajan haaveillut. Sopivia kohtuullisella hinnalla ei kuitenkaan ole tullut vastaan, joten ainakaan vielä meiltä ei löydy verhojen suhteen keltaista huonetta.

Aloitetaan kuitenkin huoneesta, josta keltaista ei voi olla huomaamatta. Täällä asuu kukapa muukaan kuin Tipunen ja jossain vaiheessa myös Untuvikko. :)

 

Olohuoneen matoista en huomannutkaan ottaa omaa kuvaansa, mutta ne ovat myös keltaiset. Lisäksi sieltä löytyy keltaista muun muassa tekstiileistä:

 

En keksinyt, mihin väriryhmään tämä olisi kuulunut, mutta kirahvillahan on keltaista selässään. Uskotteko, että tykkään mätsätä korvakorut vaatteiden väriin? :D Harmi vain, etten voi käyttää riippuvia korvakoruja juuri nyt, sillä niiden kimpussa on hetkessä vähintään yksi utelias pikkuotus.

 

Keittiöstä keltaista voi löytää esimerkiksi Untuvikon tuolinpehmusteesta. Erityisen hyvin keltaisuus loistaa kuitenkin astiakaapistamme.

 

Oikein herkullista vappupäivän iltaa teille kaikille! :>

 

Tällä kertaa haaste lähtee eteenpäin Karkkikselle! :)

Kotimme värit: oranssi, keltainen, punainen, vihreä ja sininen.

32 kommenttia artikkeliin ”VÄRIT KOTONA: Keltainen

 1. Mukavaa, kun olet rohkeasti käyttänyt värejä sisustaessasi! Nykyään, kun tuntuu olevan niin kovin paljon niitä koteja, missä se valkoinen vallitsee.

  Tykkää

 2. Mukavaa, kun olet rohkeasti käyttänyt värejä sisustaessasi! Nykyään, kun tuntuu olevan niin kovin paljon niitä koteja, missä se valkoinen vallitsee.

  Tykkää

 3. Kiitos. :) Palloverhot ovat peräisin lapsuudenkodistani huoneeni ikkunoista. Näköjään jemmaus ja hamstraus kannattaa, sillä koskaan ei tiedä, mikä pääsee jonain päivänä uudelleen käyttöön. :D

  Tykkää

 4. Kiitos. :) Palloverhot ovat peräisin lapsuudenkodistani huoneeni ikkunoista. Näköjään jemmaus ja hamstraus kannattaa, sillä koskaan ei tiedä, mikä pääsee jonain päivänä uudelleen käyttöön. :D

  Tykkää

 5. Totta, valkoisia tai mustavalkoisia koteja tuntuu olevan paljon – tai ainakin niitä näkee blogeissa useimmiten. Minusta vaaleatkin kodit ovat kauniita, mutta omaan kotiin kaipaan väriä. :)

  Tykkää

 6. Totta, valkoisia tai mustavalkoisia koteja tuntuu olevan paljon – tai ainakin niitä näkee blogeissa useimmiten. Minusta vaaleatkin kodit ovat kauniita, mutta omaan kotiin kaipaan väriä. :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s