VÄRIT KOTONA: Punainen

Punaista löytyy meiltä lopulta melko vähän. Tavallaan tykkään punaisesta ja joskus olen ripustanut ikkunaan punaiset verhot ilman jouluakin, mutta hieman ehkä vierastan sitä sisustuksessa. Punaista löytyy pieniä pilkahduksia sieltä täältä ja useimmiten väriä on tyttöjen leluissa.

Keittiöstä kuitenkin löytyy meidän ehkä ainoa punainen sisustuksellinen esineemme, ruokataulu. Taulu on tehty saamastamme kortista, jonka sanoma on niin paikkansa pitävä perheessämme – hyvä todellakin maistuu paremmalta, kun sen saa jakaa toisen kanssa!

Ihastuin heti tähän Ikean servettitelineeseen nähdessäni sen ensimmäisen kerran. Harmi vain, etten osaa käyttää arkena servettejä ja teline nököttääkin hyllyllä tyhjänpanttina. Unohdan sen aina juhlienkin aikana, mutta ehkä se jossain vaiheessa pääsee aktiivisempaan käyttöön.

Punaisin esineemme, jo tarpeettomaksi käynyt Pingu-sitteri. Se odottaa uutta kotia ja uusia seikkailuja, mutta viettää nyt lomapäiviä lastenhuoneen nurkassa.

Keltaisesta huoneestamme löytyy myös muutama muu punainen esine mm. unikaveri-Apina vaaleanpunaraidallisessa paidassaan.

 

 

Ja vielä muutama lelu. Vaikka kotonamme onkin vahvasti naisvalta, ei punaista näy juurikaan. Jouluna tämä haaste olisi kuitenkin näyttänyt varsin erilaiselta!

 

Haastan mukaan Arkiloven Mirun ja odotan valtavalla uteliaisuudella kuvia uudesta kodista! :)

Kotimme värit: oranssi, keltainen, punainen, vihreä ja sininen.

28 kommenttia artikkeliin ”VÄRIT KOTONA: Punainen

 1. Meiltäkään ei taida punaista löytyä juuri lainkaan, vaikka punaisesta tykkäänkin!Punainen on lähes lempivärini, paitsi että niitä lemppareita on niin monta.Kivoja kuvia teiltä, ja ihana tuo Pingu sitteri!

  Tykkää

 2. Meiltäkään ei taida punaista löytyä juuri lainkaan, vaikka punaisesta tykkäänkin!
  Punainen on lähes lempivärini, paitsi että niitä lemppareita on niin monta.
  Kivoja kuvia teiltä, ja ihana tuo Pingu sitteri!

  Tykkää

 3. Meillä suurimmat punaiset esineet, ovat mummoltani perimä nojatuoli (jonka haluaisin verhoilla ruskealla nahalla), ja keittiönjakkara, jossa on punainen istuinosa.:) No, kun mietin, niin viime aikoina sitä on jälleen tullut lisää, esim. kirjastoon hain varastosta punaisen nukkamaton. Keittiöstä on kyllä ajatus punaista karsia hieman, ehkä kesän aikana.Punainen kyllä sopii hienosti teidän keltaisen ja oranssin värittämään kotiinne.:)

  Tykkää

 4. Meillä suurimmat punaiset esineet, ovat mummoltani perimä nojatuoli (jonka haluaisin verhoilla ruskealla nahalla), ja keittiönjakkara, jossa on punainen istuinosa.:) No, kun mietin, niin viime aikoina sitä on jälleen tullut lisää, esim. kirjastoon hain varastosta punaisen nukkamaton. Keittiöstä on kyllä ajatus punaista karsia hieman, ehkä kesän aikana.
  Punainen kyllä sopii hienosti teidän keltaisen ja oranssin värittämään kotiinne.:)

  Tykkää

 5. Mäkin tavallaan tykkään paljon punaisesta, mutta silti sitä ei löydy kotoa eikä juurikaan vaatteistakaan. Punaisia kenkiä sen sijaan löytyy ja ne ovat ikisuosikkejani! :)

  Tykkää

 6. Mäkin tavallaan tykkään paljon punaisesta, mutta silti sitä ei löydy kotoa eikä juurikaan vaatteistakaan. Punaisia kenkiä sen sijaan löytyy ja ne ovat ikisuosikkejani! :)

  Tykkää

 7. Kiitos haasteesta Emonen! Siihenpä ehdottomasti tartun, vaikka pelkäänkin etten löydä mitään värejä meiltä :D Pitäisi ottaa vähän teidän huushollista mallia!

  Tykkää

 8. Kiitos haasteesta Emonen! Siihenpä ehdottomasti tartun, vaikka pelkäänkin etten löydä mitään värejä meiltä :D Pitäisi ottaa vähän teidän huushollista mallia!

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s