Summer bucket list

Blogeissa on juuri nyt valtavasti Summer bucket list -postauksia, joihin on listattu, mitä asioita aikoo tehdä tulevan kesän aikana. MakroTex-valokuvahaasteessa on tällä viikolla aiheena kesäkuu ja kesäkuisia kuvia ottaessani pohdin minäkin, mitä meidän kesäämme voisi kuulua. Asiaa jonkin aikaa pähkäiltyäni tulin siihen lopputulokseen, että listani taitaa olla aika lyhyt ja avoin.
Tässäpä siis minun summer bucket list! :)

Osta tuoreita marjoja. Vaikka kotimaiset marjat maksavat välillä mansikoita ja vaikka olen välillä hieman pihi, niin tänä kesänä ostan usein etenkin mansikoita ja mustikoita. Tytöt kuitenkin tykkäävät niistä valtavasti.

Olkaa ulkona. Kesällä aiomme olla pihalla, metsässä ja leikkipuistossa. Ihmettelemme kasveja ja eläimiä, teemme hiekkakakkuja ja opettelemme olemaan syömättä käpyjä. Keinumme, keinutamme ja olemme keinutettavina.

Seikkailkaa! Olen valtavan innoissani tästä kesästä, sillä viime kesänä emme pystyneet tai ehtineet tekemään juuri mitään: ensin olin hyvin raskaana ja välttelin rasittavia kävelypätkiä ja sitten Untuvikko jo syntyikin – juuri sopivasti kuumimpien helteiden aikana, jolloin sisällä oli huomattavasti viileämpää kuin ulkona eikä liikkuminen vastasyntyneen kanssa kotiseinien ulkopuolella houkutellut. Nyt sen sijaan rattaissa napottaa kaksi uteliasta tyttöä ja tuplarattaiden lykkiminen lopputalven lumisohjoissa on kasvattanut kävelykuntoani kiitettävästi – kesällä siis seikkaillaan! Katsotaan, mitä kaikkea ehdin tehdä tyttöjen kanssa ja minne suuntaamme heinäkuussa koko perheen voimin!
Älä tee listoja. Jääkaapin ovessa on notkunut jo pari kuukautta tekemättömien töiden lista, josta aina silloin tällöin saan vedettyä jonkin kohdan yli. Olisi kiva, jos sitä listaa saisi hieman lyhennettyä kesän aikana, mutta muuten en tee kesäksi listoja enkä tarkkoja suunnitelmia: teemme sen, mitä ehdimme ja loput tekemiset jäävät ensi kesään – ja ehtiihän sitä kotia jynssätä heinäkuun jälkeenkin. :)

Mitä sinä aiot tehdä kesällä? :)
Lisää kesäkuu-kuvia löytyy Pienen Linnun MakroTex-valokuvahaastesta!
Pieni Lintu - MakroTex challenge

100 kommenttia artikkeliin ”Summer bucket list

 1. Upeita kuvia ja ihania tavoitteita. Minä aion ulkoilla, mökkeillä ja neuloa (sitäkin voi onneksi harrastaa ulkona). Muutama geokätkökin olisi kiva löytää pitkästä aikaa. Mukavaa kesää teidän koko perheelle!

  Tykkää

 2. Upeita kuvia ja ihania tavoitteita. Minä aion ulkoilla, mökkeillä ja neuloa (sitäkin voi onneksi harrastaa ulkona). Muutama geokätkökin olisi kiva löytää pitkästä aikaa. Mukavaa kesää teidän koko perheelle!

  Tykkää

 3. Kyselin tuossa lapsilta, että mitä he haluavat sitten syödä Suomessa, kun sinne kesällä tulemme. Odotin vastaukseksi jäätelöä, pullaa ja irtokarkkeja, mutta vastaus oli herneitä ja mansikoita torilta. Herneitä ei täältä saa ja mansikatkin maistuvat vedelle, joten nuo ovat Suomessa ihan taivaallisia herkkuja. Eli ne ovat meidän bucketlistillä :)

  Tykkää

 4. Kyselin tuossa lapsilta, että mitä he haluavat sitten syödä Suomessa, kun sinne kesällä tulemme. Odotin vastaukseksi jäätelöä, pullaa ja irtokarkkeja, mutta vastaus oli herneitä ja mansikoita torilta. Herneitä ei täältä saa ja mansikatkin maistuvat vedelle, joten nuo ovat Suomessa ihan taivaallisia herkkuja. Eli ne ovat meidän bucketlistillä :)

  Tykkää

 5. Mitäpä sitä turhan tarkkoja listoja kesäksi tekemäänkään. Ulkona tulee pakostakin oltua enemmän kuin talvella ja kotimaiset marjat ovat kyllä todella hyviä! Mukavaa kesänalkua :)

  Tykkää

 6. Mitäpä sitä turhan tarkkoja listoja kesäksi tekemäänkään. Ulkona tulee pakostakin oltua enemmän kuin talvella ja kotimaiset marjat ovat kyllä todella hyviä! Mukavaa kesänalkua :)

  Tykkää

 7. Minulla on tässä pöydällä tuollainen lista, jossa on kaikkia tekemättömiä töitä. On ihana kun niitä pitkään odottaneita hommia saa aina välillä viivailla ylitse :)Minä tässä olen jo nauttinut kesästä – kamalasta tuulesta huolimatta. Tänäänkin jo istuskellut hetken pihalla katsellen kanojen tyytyväistä kuopsuttelua pusikoissa, kanien ruohonsyöntiä ja koirien luunsyöntiä. Aurinko paistaa ja linnut laulaa, voi kuinka nautin! Vielä kun tulisi käytyä heittämässä talviturkkikin joskus! :D

  Tykkää

 8. Minulla on tässä pöydällä tuollainen lista, jossa on kaikkia tekemättömiä töitä. On ihana kun niitä pitkään odottaneita hommia saa aina välillä viivailla ylitse :)

  Minä tässä olen jo nauttinut kesästä – kamalasta tuulesta huolimatta. Tänäänkin jo istuskellut hetken pihalla katsellen kanojen tyytyväistä kuopsuttelua pusikoissa, kanien ruohonsyöntiä ja koirien luunsyöntiä. Aurinko paistaa ja linnut laulaa, voi kuinka nautin! Vielä kun tulisi käytyä heittämässä talviturkkikin joskus! :D

  Tykkää

 9. Upeita kuvia! Juuri pari päivää sitten muistin ladanneeni muistikirjan puhelimeen ja kirjoittaneeni sinne to do -listan….jonka olemassaolon siis muistin nyt, puolitoista kuukautta myöhemmin :)

  Tykkää

 10. Upeita kuvia! Juuri pari päivää sitten muistin ladanneeni muistikirjan puhelimeen ja kirjoittaneeni sinne to do -listan….jonka olemassaolon siis muistin nyt, puolitoista kuukautta myöhemmin :)

  Tykkää

 11. Rakstan ja tehdä listoja, mutta siinä vaiheessa kun en ole ehtinyt tehdä puoliakkaan tekemättömistä töistä, listan hohto himmenee ja unohdan sen :)

  Tykkää

 12. Rakstan ja tehdä listoja, mutta siinä vaiheessa kun en ole ehtinyt tehdä puoliakkaan tekemättömistä töistä, listan hohto himmenee ja unohdan sen :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s