Keskikesän 1-vuotissynttärit

Tuoretta pikkutaaperoamme juhlittiin ehkä kauneimman kesän aikaan. Päätin kerrankin hyödyntää luonnon valikoimaa pöytäkoristeissa ja hämmästyin, kuinka valtavan paljon kukkia löytyy ihan muutaman minuutin kävelymatkan säteeltä! Myös tarjottavat olivat kesäisiä ja synttärisankari itse oikea auringonsäde.

Innostuin kovasti pilttipurkkimaljakoista, joten ne pääsivät jälleen käyttöön. Kuten huomaatte, minua kovasti viehättää niiden korkeuserot. :D

 

 

 

 

 

Tarjottavat on mietitty sopiviksi niin aikuisille kuin lapsille. Sunnuntaina oli oman pesueen ulkopuolisia lapsia ruokapöydän äärellä, joten silloin tarjottavat olivat hieman erilaiset lauantaihin verrattuna ja tarjolla olikin coctail-tikkuja ja hedelmävartaita jauhelihapizzan sijaan.

 

 

 

 

 

Innostuin tekemään piparkakkumuottien avulla palasia vesimelonista ja totesin, että sitruunamelissa sopi vartaisiin täydellisesti. Sitä olisi pitänyt laittaa vartaisiin enemmänkin!

 

 

 

Lehtitaikinatikuissa on kierretty osaan kaveriksi ilmakuivattua kinkkua. Näihin voisi sopia mainiosti myös pesto, juustoraaste tai pienet siemenet!

 

 

 

En hoksannut varmistaa etukäteen mekkotilannettamme ja suunnittelemani synttärimekko olikin pyykkikorissa. Onneksi Untuvikko on kuluneen vuoden aikana ottanut ansiokkaasti siskoaan kiinni kokoasioissa ja saikin ylleen saman mekon, joka Tipusella oli maaliskuussa 2-vuotissynttäreillään. Mikä toiselle oli hieman lyhyt, oli nyt toiselle aavistuksen pitkä – kuitenkin vallan sopiva kumpaisellekin. :D

 

 

Kesäistä keskiheinäkuuta sinulle! :)

48 kommenttia artikkeliin ”Keskikesän 1-vuotissynttärit

 1. Onnea 1-vuotiaalle! Me ollaan tänä kesänä kulutettu paljon sitruunamelissaa ja isomman pojan synttäreillä tehtiin lehtitaikinasta juustotikkuja :) Nyt olisikin pienimmän juhlat suunnitteilla .

  Tykkää

 2. Onnea 1-vuotiaalle!

  Me ollaan tänä kesänä kulutettu paljon sitruunamelissaa ja isomman pojan synttäreillä tehtiin lehtitaikinasta juustotikkuja :) Nyt olisikin pienimmän juhlat suunnitteilla .

  Tykkää

 3. No johan olet herkut väsännyt! Luonnonkukista tulee ehdottomasti kauneimmat pöytäkoristeet tähän aikaan vuodesta. Onnea taaperolle :)

  Tykkää

 4. No johan olet herkut väsännyt! Luonnonkukista tulee ehdottomasti kauneimmat pöytäkoristeet tähän aikaan vuodesta. Onnea taaperolle :)

  Tykkää

 5. Onnea pikkuiselle! Ihanat tarjoilut ja mekko! Tuon vesimelonivinkin laitan kyllä korvan taakse myös, samoin lehtitaikinatikut kinkulla. Vaikka odotankin yksivuotissynttäreitä toisaalta jo kauhulla (siihen on enää 11 kuukautta!), niin odotan sitä, että voin silloin ehkä tehdä tarjoiluja taas itsekin. Ristiäisissä ei semmoiseen ole aikaa.

  Tykkää

 6. Onnea pikkuiselle! Ihanat tarjoilut ja mekko! Tuon vesimelonivinkin laitan kyllä korvan taakse myös, samoin lehtitaikinatikut kinkulla.

  Vaikka odotankin yksivuotissynttäreitä toisaalta jo kauhulla (siihen on enää 11 kuukautta!), niin odotan sitä, että voin silloin ehkä tehdä tarjoiluja taas itsekin. Ristiäisissä ei semmoiseen ole aikaa.

  Tykkää

 7. Kiitos pikkutaaperon puolesta! :)Oi, juustotikut ovat varmasti hyviä! Multa usein unohtuu yrttien käyttö makeissa tarjottavissa – jotenkin sitä vaan on niin urautunut perustilliin, -persiljaan ja -basilikaan.

  Tykkää

 8. Kiitos pikkutaaperon puolesta! :)

  Oi, juustotikut ovat varmasti hyviä! Multa usein unohtuu yrttien käyttö makeissa tarjottavissa – jotenkin sitä vaan on niin urautunut perustilliin, -persiljaan ja -basilikaan.

  Tykkää

 9. Kyllä, mä olen myös innostumassa niistä kunnolla! Tosin luonnonkukat myös saivat puoli perhettä aivastelemaan, joten seuraavalla kerralla pitää hieman tarkemmin pohtia, mitä kaikkea kimppuun kerää. :D

  Tykkää

 10. Kyllä, mä olen myös innostumassa niistä kunnolla! Tosin luonnonkukat myös saivat puoli perhettä aivastelemaan, joten seuraavalla kerralla pitää hieman tarkemmin pohtia, mitä kaikkea kimppuun kerää. :D

  Tykkää

 11. Mä olen vasta kovaa vauhtia innostumassa luonnonkukista – hassua, miten vaikea onkaan muistaa kerätä useammin kimppua kotiin, vaikka joka päivä tulee kuljettua erilaisten kukkien ohi!

  Tykkää

 12. Mä olen vasta kovaa vauhtia innostumassa luonnonkukista – hassua, miten vaikea onkaan muistaa kerätä useammin kimppua kotiin, vaikka joka päivä tulee kuljettua erilaisten kukkien ohi!

  Tykkää

 13. Pikkuinen kiittää! :)Vuosi meni kyllä hurjan nopeasti! Mä myös olen iloinen siitä, että koko ajan on taas enemmän mahdollisuuksia tehdä ja laittaa juttuja. Vaikka vuosi sitten oli kiva juhlia vastasyntynyttä, niin huippukivaa oli myös nyt juhlia taitavaa pikkutaaperoa! :)

  Tykkää

 14. Pikkuinen kiittää! :)

  Vuosi meni kyllä hurjan nopeasti! Mä myös olen iloinen siitä, että koko ajan on taas enemmän mahdollisuuksia tehdä ja laittaa juttuja. Vaikka vuosi sitten oli kiva juhlia vastasyntynyttä, niin huippukivaa oli myös nyt juhlia taitavaa pikkutaaperoa! :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s