TEE ITSE: Lehtiä koristeeksi ikkunaan ja laukkuun!

Instagram-seuraajat tietävätkin, että minuun iski tänä vuonna lehtimania. Ulkona käveleminen alkoi olla jopa vähän haastavaa, sillä näin joka puolella upeita keltaisia, oransseja ja punaisia lehtiä ja olisin halunnut kerätä ne kaikki talteen. :D Onnistuin jossain määrin malttamaan hamstrausvimmani kanssa, mutta aika paljon lehtiä on kirjojen välissä kuivumassa ja odottamassa käyttöä.

Tiedän hyvin, mistä lehtimaniani sai alkunsa. Minä menin ja laminoin pari kuivattua lehteä. Apua, miten kivoja niistä tuli!!

Pujottelin lehtiä naruun ja laitoin joukkoon kivoja puuhelmiä. Puuhelmet ovat peräisin kirpparilta löydetystä vyöstä, josta en tajunnut ottaa ennen-kuvia ollenkaan. Pieniä pilkahduksia helmivyöstä voit käydä kurkkaamassa täällä, josta muuten löytyy myös kolme huisin kivaa syksyistä kattausta.

lehtikoriste, syyslehdet, askartelu, syyssisustus
lehtikoriste, syyslehdet, askartelu, syyssisustus

Lehtinauhat koristavat terassin oveamme ja pohdin juuri, pitäisikö niitä tehdä lisääkin. Jos tekisi kokonaisen lehtiverhon? Tai pitäisiköhän tehdä muutama vähän pidempi, mutta kuitenkin niin lyhyt, etteivät pienet tutkijat yllä niihin?

lehtikoriste, syyslehdet, askartelu, syyssisustus

Yksi lehtinauha kiepsahti kynttilänjalan ympärille ja mätsää aika kivasti taustaansa.

lehtikoriste, syyslehdet, askartelu, syyssisustus

Yhdestä lehtinauhasta puolestaan tuli vähän lyhyt ja hetken kuljeskeltuani sen kanssa ympäri alakertaa löysin sille mitä mainioimman paikan – olkalaukkuni kaipasikin pientä piristystä!

Ajattelin näppäränä tyttönä, että nytpä olisi oiva hetki ottaa muutama asukuva, kun laukku olisi sopivaa kuvausrekvisiittaa ja päällä on ihana syksyinen mekko. Totesin kuitenkin pian, että minusta tulisi kyllä surkea muotibloggaaja – missä välissä te oikein saatte otettua upeita asukuvia ja kuka ne ottaa? Sisällä ei riitä valo ja ulos ei ehdi tai pääse tuosta vain. Hermot menevät, kun yritän selittää Miehelle, millainen visio minulla on kuvista, ja itsekään niitä ei oikein voi ottaa, kun ainoa peilimme on tuollainen hyvin kaponen malliltaan. Kolmijalka taas ei tule kysymykseenkään kahden pikkuapulaisen kanssa, joten äh.

En siis tee omaa postausta syysmekostani, mutta sanonpa vain, että kannatti kaivaa kaappeja! :D

Vielä taitaa ulkoa löytyä kivoja lehtiä, joten muutkin ehtivät mukaan lehtimaniaan!

Kaunista syysviikkoa sinulle! :)

Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

Tallenna

38 kommenttia artikkeliin ”TEE ITSE: Lehtiä koristeeksi ikkunaan ja laukkuun!

 1. Hauska idea! Noita voisi tehdä luokan ikkunaan lasten kanssa!:) Laukkukoristeena ihan superihana ja syysmekkosi sopii syksyn väreihin loistavasti. <3

  Tykkää

 2. Hauska idea! Noita voisi tehdä luokan ikkunaan lasten kanssa!:) Laukkukoristeena ihan superihana ja syysmekkosi sopii syksyn väreihin loistavasti. <3

  Tykkää

 3. Ihana idea! :) Meillä askarrellaan huomenna kerhossa kortteja lehdistä, jotka ovat kieltämättä mahtavan värisiä. Niin kauniita, että tekisi mieli säästää muutama kotiinkin. Pitääkin ottaa tuosta laminoinnista mallia! :) Kiitos vinkistä.

  Tykkää

 4. Ihana idea! :) Meillä askarrellaan huomenna kerhossa kortteja lehdistä, jotka ovat kieltämättä mahtavan värisiä. Niin kauniita, että tekisi mieli säästää muutama kotiinkin. Pitääkin ottaa tuosta laminoinnista mallia! :) Kiitos vinkistä.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s