Syysvärejä kotona ja lapsiperheen koti JÄRJESTYKSESSÄ

Noniin, vihdoinkin ehdin laittaa kuvat tänne asti! Onneksi ehdin, sillä tässähän pukkaa pian joulusomisteetkin olemaan esillä. :)

Meidän kotimme on suurilta osin järjestyksessä ja siisti! Olen tuskaillut jo jonkin aikaa sitä, ettei koskaan ole oikein aikaa siivota ja järjestää kunnolla – jotkin asiat onnistuvat kyllä tyttöjenkin kanssa, mutta esimerkiksi huoneiden järjestäminen vaatisi sitä, että pystyy liikkumaan vapaasti ja helposti ylä- ja alakerran välillä. Vaikka olenkin edelleen sitä mieltä, että äidin mielenterveys menee siistin kodin edelle, kieltämättä jossain vaiheessa tulee vastaan epäjärjestyksensietokyvyn raja.

Minua on häirinnyt loppusyksyllä tekemättömät työt, epäjärjestys ja turhat tavarat. Minimalismipelin yhteydessä kaapeista lähti paljon turhia vaatteita ja tavaroita pois, mutta epäjärjestys jäi silti. Joitain viikkoja sitten Mies lähti tyttöjen kanssa päiväksi mummilaan ja oma äitini puolestaan tuli jeesaamaan siivousurakassa. Voi juku, kuinka tehokas päivä olikaan! Kotia ei siivottu ihan lattiasta kattoon, mutta ainakin nurkasta nurkkaan.

Siivous- ja järjestelyurakan ohessa alakerta sai syksyisen ilmeen, kun kevät- ja kesävärit vaihtuivat violettiin, oranssiin ja fuksiaan. Keittiöön violetti tulikin jo aikaisemmin, mutta nyt myös olohuone on sävy sävyyn syksyinen.

 

 

Yksi romukasautumistamme on ollut portaiden alla, jonne on ollut näppärä kasata laatikoita ”melkein pois silmistä”. Kiitos tehosiivouspäivän, nyt tuokin tila on taas avoin! Myös kirjahyllymme pääsi järjestykseen ja lastenkirjat ja palapelit ovat laatikoiden lattioiden sijaan hyllyillä. Untuvikko ei vielä ole hoksannut, kuinka kirjakaapinoven saa auki, joten tavaramäärämme olohuoneen lattialla on vähentynyt huimasti.

 

Ja siis, meillähän myös lapset ja lelut mätsätään sisustukseen sopiviksi. :P

 

Minusta vähän tuntuu, ettei meille taida tulla tänä vuonna punaista joulua, sillä tykkään niin näistä väreistä nyt! Adventtikynttilätkin sopivat kivasti sisustukseen, joten ehkäpä jouluverhot vaihtuvat korkeintaan makuuhuoneisiin.

Värikästä alkuviikkoa sinulle! :)
Jos muuten kaipaat jouluista lukemista, niin kurkkaahan täältä yli 40 erilaista, mielenkiintoista blogijoulukalenteria!
. . . . . .

 

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!
Advertisement

12 vastausta artikkeliin “Syysvärejä kotona ja lapsiperheen koti JÄRJESTYKSESSÄ

 1. Oi miten kaunista ja siistiä! Jonain päivänä minäkin toivon tuollaisen päivän, että saan siivota koko kodin! Äiti apuna ei olisi pahitteeksi.

  Tykkää

 2. Oi miten kaunista ja siistiä! Jonain päivänä minäkin toivon tuollaisen päivän, että saan siivota koko kodin! Äiti apuna ei olisi pahitteeksi.

  Tykkää

 3. Kiitos! Ennen lapsia mua ei juurikaan haitannut, vaikka tavaroita ja vaatteita oli väärillä paikoilla ja tasot täynnä romuja. Nytkin siedän sitä jossain määrin ihan hyvin, mutta aina välillä tulee sellainen olo kuin kahlaisi polviaan myöten tavaroissa. Onneksi on tuo työhuone, josta (valitettavasti) on muodostumassa meidän virallinen ”tuupataan tuonne jos ei ole muutakaan paikkaa” -huoneemme.

  Tykkää

 4. Kiitos! Ennen lapsia mua ei juurikaan haitannut, vaikka tavaroita ja vaatteita oli väärillä paikoilla ja tasot täynnä romuja. Nytkin siedän sitä jossain määrin ihan hyvin, mutta aina välillä tulee sellainen olo kuin kahlaisi polviaan myöten tavaroissa. Onneksi on tuo työhuone, josta (valitettavasti) on muodostumassa meidän virallinen ”tuupataan tuonne jos ei ole muutakaan paikkaa” -huoneemme.

  Tykkää

 5. Kauniita värejä ja siistiltä näyttää! Tuollainen tehosiivous on kyllä helpointa jos mies lähtee lasten kanssa alta pois. Saa rauhassa siivota eikä kukaan sotke heti perässä :D

  Tykkää

 6. Kauniita värejä ja siistiltä näyttää! Tuollainen tehosiivous on kyllä helpointa jos mies lähtee lasten kanssa alta pois. Saa rauhassa siivota eikä kukaan sotke heti perässä :D

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s