Talvimaisemia ja jäätyneitä saippuakuplia

Tällä viikolla MakroTex-valokuvahaasteessa kuvataan tammikuuta. Tammikuusta päällimmäisenä mielessä ovat hurjat pakkaset sekä aurinkoiset päivät ja valkoiset puut, joita lähdin viikonloppuna kuvailemaan. Reissussa jäätyivät kasvot, sormet ja varpaat, mutta olihan ulkona kyllä kaunista!

Samalla kokeilin viime viikkojen valokuvaushittiä eli jäätyneiden saippuakuplien kuvaamista. Pari kuplaa jäätyi ja pysyi kuvailun ajan ehjänä, mutta ei niissä kyllä ollut tietoakaan jääkiteistä tai kuurankukista. Tuollaisia sameita, vähän litistyneitä palloja ne olivat. Jos et ole nähnyt kuvia jäätyneistä saippuakuplista, niin klikkaa tästä itsesi googlen kuvahakuun ja ymmärrät ehkä, miksi olisin kovasti halunnut saada kuplat onnistumaan!

talvi, luontokuva, koski
talvi, luontokuva, koski

 

talvi, luontokuva, vanha varasto

 

talvi, luontokuva, koski

 

talvi, lumipallomarjat

 

talvi, kuurankukkia

Ja ne kuplat… sentään pysyivät ehjänä!

jäätynyt saippuakupla, talvi

 

jäätynyt saippuakupla, talvi

Jos kaipaat tälle vuodelle etanapostia, niin käyhän huikkaamassa innostuksestasi edellisessä postauksessa!

 

Ja hei muuten! Satuinpa eilen huomaamaan, että Kivemman blogin Viikonlopun linkkirinki on uudistunut! Uudistukset kuulostivat kivoilta, joten nyt viimeistään kannattaa pyörähtää linkkiringissä, jos et ole vielä aikaisemmin ehtinyt osallistua. :)

. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

Pieni Lintu - MakroTex challenge

150 kommenttia artikkeliin ”Talvimaisemia ja jäätyneitä saippuakuplia

 1. Tosi kauniita kuvia, hyytävä pakkanen oikein huokuu niistä! Varsinkin avoimen veden ääressä otetut kuvat ovat suosikkejani!Mukavaa päivää! :)

  Tykkää

 2. Tosi kauniita kuvia, hyytävä pakkanen oikein huokuu niistä! Varsinkin avoimen veden ääressä otetut kuvat ovat suosikkejani!
  Mukavaa päivää! :)

  Tykkää

 3. Ihan käsittämättömän upea ja herkkä tunnelma noissa kuvissa! <3 Toi lintukuva on ehdoton suosikkini, oih! Oot hurjan lahjakas!

  Tykkää

 4. Ihan käsittämättömän upea ja herkkä tunnelma noissa kuvissa! <3 Toi lintukuva on ehdoton suosikkini, oih! Oot hurjan lahjakas!

  Tykkää

 5. Kauniita kuvia! Munkin on tehnyt mieli kokeilla Tellun kanssa noita saippuakuplia. Täytyisi varmaan siirtyä jossain vaiheessa sään suosiessa ajattelusta kokeilemiseen :)

  Tykkää

 6. Kauniita kuvia! Munkin on tehnyt mieli kokeilla Tellun kanssa noita saippuakuplia. Täytyisi varmaan siirtyä jossain vaiheessa sään suosiessa ajattelusta kokeilemiseen :)

  Tykkää

 7. Ihania kuvia Emonen, ja ruttuinen pallokin on minusta tosi kaunis! Mulla on toi vielä kokeilematta, mutta tässä linkissä oli yhdet aika mielettömän upeat pallokuvat. Tahtoo oppia lisää!:)

  Tykkää

 8. Ihania kuvia Emonen, ja ruttuinen pallokin on minusta tosi kaunis! Mulla on toi vielä kokeilematta, mutta tässä linkissä oli yhdet aika mielettömän upeat pallokuvat. Tahtoo oppia lisää!:)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s