TEE ITSE: pyykkipoikien pikatuunaus

Olen edelleen ihastunut servetteihin ja decoupage-lakkaan ja tällä kertaa tuunasin pyykkipojista enemmän omannäköisiä. Näitä tein joululahjaksi nipullisen ja nyt myös itselle – enää ei tarvitse jännittää kuiva-ainekaappia avatessa teippien pysyvyyttä eikä sitä, onko jokin pusseista kaatunut ja levinnyt hyllylle!

Oi värejä! Puisiin pyykkipoikiin on siis levitetty kerros decoupage-lakkaa ja aseteltu päälle sopivankokoinen pala servettiä. Servetistä käytetään vain ylin kuviollinen kerros eli useimmista pitää ottaa pois kaksi valkoista paperikerrosta.

Kun servetti on paikoillaan, levitetään päälle kerros lakkaa ja annetaan kuivua. Kuivumisen jälkeen toistetaan lakkaus vielä kaksi kertaa, jolloin pinnasta tulee kestävä. Helppoa ja nopeaa!

Servettipäällysteiset pyykkipojat tuntuvat kestävän ihan hyvin käyttöä. Vielä ei teepusseissa olevissa näy mitään muutoksia ja myös pakastimeen päätyneet hernepussinsulkijat vaikuttavat tähän asti olevan ok.

Olen tuunaillut tässä viime aikoina yhden toisenkin hauskan servetti & decoupage-lakka -työn, josta laitan kuvia pikimmiten. Tällaiset helpot, vähän sotkevat ja värikkäät työt ovat ihan mun juttu! :D

Kivaa ja värikästä päivää sinulle! :)

. . . . . .

Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

Tallenna

32 kommenttia artikkeliin ”TEE ITSE: pyykkipoikien pikatuunaus

 1. Ihanat värit! Olen tehnyt samalla tekniikalla pyykkipoikia juomalasien merkeiksi. Jokaisella perheenjäsenellä on omansa. Näin ei tarvitse jokaiselle juomiskerralle ottaa uutta lasia, kun merkistä tunnistaa oman lasinsa. :D

  Tykkää

 2. Ihanat värit! Olen tehnyt samalla tekniikalla pyykkipoikia juomalasien merkeiksi. Jokaisella perheenjäsenellä on omansa. Näin ei tarvitse jokaiselle juomiskerralle ottaa uutta lasia, kun merkistä tunnistaa oman lasinsa. :D

  Tykkää

 3. Kauniita pyykkipoikia! Sinulla riittää ihania ideoita ❤ . Vuorokauteen tarvitsisin lisätunteja, että ehtisin kaikkea kokeilemaan :D. Se kyllä taitaa olla aika yleinen toive.

  Tykkää

 4. Kauniita pyykkipoikia! Sinulla riittää ihania ideoita ❤ . Vuorokauteen tarvitsisin lisätunteja, että ehtisin kaikkea kokeilemaan :D. Se kyllä taitaa olla aika yleinen toive.

  Tykkää

 5. Hei näitä minunkin on pakko tehdä! Niin ihania värejä! :)Taidankin mennä vielä tänään servettiostoksille. Kiitos tästä ideasta! :)

  Tykkää

 6. Hei näitä minunkin on pakko tehdä! Niin ihania värejä! :)
  Taidankin mennä vielä tänään servettiostoksille. Kiitos tästä ideasta! :)

  Tykkää

 7. Meillä oli aikaisemmin pusseja teipattu vähän paremmalla ja heikommalla menestyksellä, mutta nämä pyykkipojat ovat kyllä näppärät. Niitä on ilo käyttää, kun miellyttävät omaa silmää. :)

  Tykkää

 8. Meillä oli aikaisemmin pusseja teipattu vähän paremmalla ja heikommalla menestyksellä, mutta nämä pyykkipojat ovat kyllä näppärät. Niitä on ilo käyttää, kun miellyttävät omaa silmää. :)

  Tykkää

 9. Mä mietin samaa! Yllättävien sadekuurojen kanssa pitää varmaan vain olla aika tarkkana tai saattaa tulla väriläiskälakanoita. :) Pitäisikin testata, miten hyvin lakatut servetit kestävät kosteutta!

  Tykkää

 10. Mä mietin samaa! Yllättävien sadekuurojen kanssa pitää varmaan vain olla aika tarkkana tai saattaa tulla väriläiskälakanoita. :) Pitäisikin testata, miten hyvin lakatut servetit kestävät kosteutta!

  Tykkää

 11. Mainio idea, kiitos! Meillä tytöillä on omat mukit, mutta silti saadaan miehen kanssa sekoitettua lasimme tai unohdettua omamme jonnekin. Pitäisi ehkä harkita samaa pyykkipoikakikkaa! :)

  Tykkää

 12. Mainio idea, kiitos! Meillä tytöillä on omat mukit, mutta silti saadaan miehen kanssa sekoitettua lasimme tai unohdettua omamme jonnekin. Pitäisi ehkä harkita samaa pyykkipoikakikkaa! :)

  Tykkää

 13. Kiitos Hanna! :) Lisätunnit kyllä kelpaisivat tännekin! Toinen näppärä juttu olisi tosi iso pöytä (jossain syrjässä poissa katseilta), jonne keskeneräiset työt voisi huoletta jättää odottamaan jatkoa!

  Tykkää

 14. Kiitos Hanna! :) Lisätunnit kyllä kelpaisivat tännekin! Toinen näppärä juttu olisi tosi iso pöytä (jossain syrjässä poissa katseilta), jonne keskeneräiset työt voisi huoletta jättää odottamaan jatkoa!

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s