Helmikuun törröttäjiä ja kuun ensimmäinen kohokohta

Tarkoitukseni oli kuvata tämän viikon MakroTexiin aurinkoisia ja lumisia talvimaisemia, mutta en tajunnut katsoa ajoissa sääennusteita. Heippa siis harmaat maisemakuvat ja terve vaan talventörröttäjät!

Helmikuussamme on monta kohokohtaa, joista yksi oli viime viikonloppuna: aikaa ihan vain kahdestaan Miehen kanssa! Olimme vallan vallattomia ja vietimme lähes kokonaisen vuorokauden kahdestaan. Jestas! Viimeisten lähes kolmen vuoden aikana olemme nyt olleet huimat kaksi kertaa kahdestaan näin pitkän ajan ja oli kyllä ihan virkistävää olla hetken ”niin kuin aina ennen”. Toisaalta oli myös virkistävää huomata, kuinka paljon sitä lopulta ikävöi klo 5.30 herätystä ja kainalossa aamu-unia jatkavaa tuhisijaa tai jopa ujellusta, kun joku vie lelun / katsoo päin / yrittää pussata / ottaa kädestä kiinni / ei halua seurata / pöristelee / matkii puhetta / vetää vessanoven kiinni / pitää sormea kirjan päällä.

Yhteisen ajan lomassa napsin muutamia kuvia ja törröttäjien lisäksi kameran muistikortille ikuistuivat muun muassa hyvin puheliaat lampaat. Voi määkynnän määrää!

Hetken myös mietin blogin nimen muuttamista. ;)

Viikonloppu oli siis kiva ja muitakin kivoja juttuja on tiedossa lähiaikoina. Jos sinä kaipaat jotain kivaa tekemistä, niin käyhän kurkkaamassa Tipulan arvontaa täällä! :)

Pieni Lintu - MakroTex challenge

 

. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

66 kommenttia artikkeliin ”Helmikuun törröttäjiä ja kuun ensimmäinen kohokohta

 1. Kiehtovia, karun kauniita törröttäjiä! ;) Voih, itsekin olisin niin kahdenkeskisen loman tarpeessa! Meillä olisi hotellilahjakortti miehen kanssa käyttämättä. Pitänee ryhtyä tuumasta toimeen!

  Tykkää

 2. Kiehtovia, karun kauniita törröttäjiä! ;)
  Voih, itsekin olisin niin kahdenkeskisen loman tarpeessa! Meillä olisi hotellilahjakortti miehen kanssa käyttämättä. Pitänee ryhtyä tuumasta toimeen!

  Tykkää

 3. Ei törröttäjissä mitään vikaa ole, niitä ovat pellot ja pientareet pullollaan. Saithan sinä helmikuuhun mukaan myös lunta. Lampaat ovat kyllä söpöjä näin valokuvien kautta (kun ääni puuttuu).T. Täysin arkista

  Tykkää

 4. Ei törröttäjissä mitään vikaa ole, niitä ovat pellot ja pientareet pullollaan. Saithan sinä helmikuuhun mukaan myös lunta. Lampaat ovat kyllä söpöjä näin valokuvien kautta (kun ääni puuttuu).

  T. Täysin arkista

  Tykkää

 5. Hienoja kuvia! Mun on pitänyt kysymäni, että oletko harrastanut paljonkin valokuvausta? Yhteinen aika on harvinaista täälläkin, mutta kyllä se antaakin paljon eväitä arkeen. Lampaat <3.

  Tykkää

 6. Hienoja kuvia! Mun on pitänyt kysymäni, että oletko harrastanut paljonkin valokuvausta? Yhteinen aika on harvinaista täälläkin, mutta kyllä se antaakin paljon eväitä arkeen. Lampaat <3.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s