Kukkailottelua!

Mikä keväässä on parasta? Ehkä aurinko, lämpö tai kuivat kadut? Tai kevyet vaatteet, aurinkolasit ja tennarit?

Tai ehkä sittenkin pienet silmut, vihreät kasvit ja kukat?

idänsinililjat

Ehdin eilen pitkästä aikaa pyörähtämään kameran kanssa ulos ja löysin sinisen meren! Voi jee, mikä näky! Taitaa olla kevät!

Kevään innoittamana täällä on viime päivinä raivattu ahkerasti kaappeja ja ihan valtava määrä turhaa tavaraa on jo odottamassa uutta sijoituspaikkaa. Meillähän siis kaapit ovat olleet täyteentungettuja ja lisäsäilytystilaa on etsitty kaikilta mahdollisilta tasoilta ja sänkyjen alta. Projekti on vasta alkutekijöissään, mutta jo nyt kodista löytyy useita kokonaan tyhjiä hyllyjä. Ja kuulemani kertomukset ovat olleet kyllä ihan tosia, tästä tulee kevyempi mieli! Ehkä me tosiaan mahdumme asumaan täällä!

Kevättä on rinnassa muutenkin sillä hei, ulkona paistaa aurinko ja viikonlopuksi on luvattu ihan mukavia lämpölukemia! Vappu pääsi sittenkin yllättämään tänä vuonna (miten niin muka huhtikuu melkein meni jo?!), joten simapullo on kaupanhyllyltä ja munkit taidan korvata aavistuksen verran iisimmällä kristallipullaratkaisulla. (Kurkkaa ohje pullataikinaan täältä, tee pieniä pyöreitä pullia ja sivele kypsät lämpimät pullat sulalla margariinilla ja kieritä sokerissa. Helppoja, kevyitä ”munkkeja” ilman öljyllä taiteilua!)

idänsinililjat

idänsinililjat

Koska varmasti monella muullakin on kevätfiilis, klikkaa tästä soimaan hieman kevättäminää ja etsi lisätunnelmaa vaikkapa Mansikkatilan mailta Kukkailottelusta. Sieltä löytyy ihania kukkakuvia viime viikon ilottelusta sekä mahdollisuus linkata mukaan oma kukka-aiheinen postaus. Myös instagramin kautta voi osallistua Kukkailotteluun, joten nappaahan keväinen kukkakuva ja lisää siihen #kukkailottelua ja #mansikkatilanmailla. :)

kukkailottelua

Oikein mukavia huhtikuun viimeisiä päiviä sinulle ja hyvää vappua! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

14 kommenttia artikkeliin ”Kukkailottelua!

 1. Kaikki ihanat kevään ilot olit tuohon listannut 😊. Ja kauniita kevätkukkijoita siellä, ja PALJON!

  Tuo tavarakaaoksen selätys kyllä ihan oikeasti saa olonkin tuntumaan kevyeltä. Itse olen marittanut oikeastaan vain omat ja miehen vaatekaapit, mutta jo se auttoi.

  Mukavaa vappua!

  Tykkää

  1. Aivan ihanat kukkakuvat!<3 Ja kyllä, ulkokukat käyvät Kukkailotteluun, myös luonnonkukat ja jopa risut!;D Mä haaveilen, että saisi joskus puiden alle tuolla tavalla sipulikukkia kasvamaan. Yhden koivun alla mulla kasvaakin krookuksia ja narsisseja, jotka ole sinne nakannut sisä- ja ulkoruukuista kukinnan jälkeen. Pitää vain istutella niitä lisää…:)
   Kiitos ihana, kun olet niin mukana tässä mun Kukkailottelussa!<3

   Tykkää

   1. Hih, hyvä että kelpuutit mut mukaan! :D Meillä omalla takapihalla ilmestyi pinnalle muutama krookus ja ne ovat kyllä symppiksiä. Pitäisikin muistaa jemmata niiden sipuleita maahan lisääkin! Nuo olivat sellaisia kokeilukappaleita 2,5 vuotta sitten, kun en yhtään tiennyt, miten istutusteni käy.

    Kiitos Taina! <3

    Tykkää

  2. Mä myös aloitin vaatekaapista ja silläkin oli keventävä vaikutus! Täytyy selvittää jostain, mistä tämä johtuu – kuluttavatko turhat tavarat huomaamatta jotain omaa energiavarastoa vai mistä on kyse? Mä näen jo silmissäni, miten meillä kohta on jokaiselle tavaralle oma paikka eikä tarvi tunkea jokaista hyllyä täyteen! :)

   Kivaa vappua sinulle! :)

   Tykkää

 2. Niin on ihana scillameri että! Auringonkin olet saanut kuviin. Meillä on satanut tähän päivään asti…

  Tykkää

  1. Voi ei, toivottavasti sinne tulee aurinkoinen vappu! Täälläkin on ollut paljon pilvisiä päiviä ja alkuviikosta taisi sataakin, mutta onneksi myös aurinkoa on näkynyt. Pidetään peukut pystyssä kauniille viikonloppusäälle! :)

   Tykkää

  1. Kiitos Lumikallio! :) Mä myös nautin lämmöstä – tänään oltiin takapihalla ensimmäistä kertaa tänä vuonna ilman käsineitä ja oli lämmin!

   Tykkää

 3. Upeat kuvat, ensimmäinen on suosikkini! Meillä myös siivousinnon valtaamana rymsteerataan ja järjestellään kotia, tuttua kevätpuuhaa!

  Tykkää

  1. Kiitos Hensku! :) Mulle myös iskee keväisin ja syksyisin kodinjärjestelyinto, mutta tänä vuonna into on paljon suurempi kuin aikaisemmin. Toivottavasti tällaista raivauspuuskaa ei tule ihan joka vuosi, on muuten pian aika tyhjä koti meillä. :D

   Tykkää

 4. Oi, sinulla on täällä ihanaa keväistä fiilistä! Meillä kevään tulon tunnistaa myös siitä, että ulkona haisee :D. Maanviljelijöiden urakka on siis alkanut ;).

  Tykkää

  1. Hehe, me asutaan (onneksi?) juuri sen verran taajamassa, ettei hajut ulotu tänne asti. Vaikka toisaalta, en kyllä muista mitään erikoista aromia lähipelloilla olleen koskaan… Nyt täytyy tunnustaa, että olen sen verran kaupunkilaistyttö, etten tiedäkään, onko viljapeltoja edes tapana lannoittaa keväisin! Ups!

   Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s