Auttaisitko pieniä potilaita kanssamme?

Miten lie
pikku Tikru-paran laita?
Se ei isoksi kasva
jos mikään ei maita.
Ei hunajaa, terhoja,
ohdakkeita se huoli:
on maku väärä
tai piikkejä toinen puoli.
Se mikä on muille
eläimille mieleen
on vaikea niellä
tai pahasti pistää kieleen.

“Hän on kyllä jo tarpeeksi iso”, sanoi Nasu.
“Ei hän oikeastaan ole kovin iso.”
“Hän näyttää isolta.”

– A.A.Milne –

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Olen miettinyt, kuinka valtavan urheita ovat ne pikkuiset, jotka taistelevat elämänsä esteiden läpi ja kuinka äärettömän vahvoja ovat ne vanhemmat, jotka jaksavat pyörittää arkea huolen ja haasteiden keskellä.

Tyttömme ovat pienen maailmani tärkeimmät ihmiset ja jos he sairastuisivat tai jos heillä olisi ollut syntyessään haasteita, toivoisin heille tottakai parasta mahdollista hoitoa – ihmisiä, jotka osaavat ja välittävät, sekä hoitomenetelmiä, apuvälineitä ja tiloja, jotka edesauttavat parantumista.

Tälläkin hetkellä moni pieni, jonkun äidin tai isän maailman tärkein ihminen tarvitsee hoitoa ja apua. En ole perehtynyt politiikkaan enkä kiinnostunut taloudesta, mutta uutisia sivukorvalla kuunneltuani olen todennut, ettei valtion rahat yksinkertaisesti riitä kaikkiin tärkeisiin kohteisiin. Ehkäpä me tavikset voisimme myös tehdä jotain? Pieni skeptikko minussa on aina epäileväinen kaikkia keräyksiä kohtaan, mutta haluan uskoa, että suurimmassa osassa rahat päätyvät oikeasti niitä tarvitseville tahoille.

Yksi blogin kirjoittamisen kivoimpia puolia on se, että välillä sähköpostilaatikko kilahtaa ja saa viestin, joka tuntuu heti mielenkiintoiselta ja omalta. Kun Nanna Kotiäidin elämää -blogista kyseli, löytyisikö minulta kiinnostusta lähteä mukaan keräämään avustuksia Kummeille, olin heti valmis!

Pienillepotilailleleveä

Miten voit auttaa pieniä potilaita?

Keräämme lahjoituksia Kummien yleiskeräyksessä, jossa lahjoituksista 30 % menee Lastentautien tutkimuslaitokselle ja loput jaetaan Helsingin, Turun, Tampereen, Oulun ja Kuopion lastenklinikoille.

Voit tukea Kummeja ja Pieniä potilaita täällä! Keräysaika jatkuu 28.2.2017 asti, mutta kannattaa tottakai osallistua heti, ettei asia pääse unohtumaan. :) Ja toki jakamalla postausta tai linkkiä keräyslippaaseen (http://oma.kummit.fi/yleinen/16-272), autat meitä tavoittamaan isomman joukon ihmisiä!

Ilahdumme valtavasti jokaisesta lahjoitetusta eurosta! :)

Keräyskampanjassamme ovat mukana blogit Kotiäidin elämää, Eppusen kaapilla, Kun äiti kelaa, Lapsiparkki sekä tietysti Oranssia. Lisää kampanjan synnystä voit muuten käydä lukemassa täältä!

Hei, viikko on jo yli puolenvälin! Mukavaa arkea sinulle. :)


Voit seurata blogia Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

4 kommenttia artikkeliin ”Auttaisitko pieniä potilaita kanssamme?

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s