DIY: pöydän tuunaus

Joskus tuntuu, ettei jokin projekti valmistu ikinä. Yksi sellainen on tyttöjen leikkikeittiö (projekti on ollut tekeillä 1,5 vuotta ja nyt puolivalmiina käytössä) ja toinen on tämä maaliskuun alussa aloitettu pöytätuunaus. En tiedä, mistä löysin innon ja tarmon, mutta hah, tulihan se valmiiksi!

Tässäpä siis meidän entinen musta (!!) yöpöytä, josta muovautui oikein mainio taso meidän ainoalle elinvoimaiselle viherkasville.

Värikäspöytä1

Pinnat saivat uutta väriä dc-fixin avulla ja lopuksi kiinnitin servettejä palkkeihin. Värien alkaessa tympiä, voi pöydän kääntää ympäri ja näkyykin pelkkää valkoista. Servettejä on siis vain yhdellä sivulla.

SONY DSC

SONY DSC

Värikäspöytä6

Huomasin vasta kuvia katsellessani, että unohdin alimman poikkipuun sisäpuolen kokonaan. Sinne pitäneen laittaa vielä hieman valkoista, niin pöytä on kokonaan valmis. Meillä on toinenkin samanlainen pöytä tuunattavaksi, mutta sen kyllä maalaan valkoisella – dc-fixin asetteleminen rimojen ympärille oli tuskaa! Lähemmällä tarkastelulla voikin huomata, kuinka olen paikkaillut rakoja valkoisella maalilla.

Nyt meidän olohuoneen nurkassa on näköjään varsinainen diy-nurkkaus, sillä turkoosi kukkaruukkuhan löytyy täältä ja niinikään serveteillä tuunattu lyhty täältä. :D

SONY DSC

Ja hei kuules! Bloggaatko sinä? Kivempi blogi kerää elokuun #Listahaasteessa postauksia, jotka ovat inspiroineet sinua. Tarkoitukseni oli osallistua haasteeseen, mutta en vain sittenkään mitenkään ehdi. Ehditkö sinä? Osallistu! Jos et bloggaa tai jos olet kiireinen, niin käyhän ainakin lukemassa kanssani, mitkä postaukset ovat inspiroineet muita. :) Lisäksi kannattaa käydä vastaamassa bloggaajille tarkoitettuun Blogikyselyyn!

Siistiä viikkoa sinulle ja tervetuloa ihana syyskuu! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

6 kommenttia artikkeliin ”DIY: pöydän tuunaus

    1. Kiitos! Kun valitsee rauhallisemman servetin ja vaikka erilaisen dc-fixin tasoille, saa jo aika paljon oman tyylisemmän pöydän. Mä vaan onnistun aina haalimaan nämä kaikkein värikkäimmät palaset… :D

      Tykkää

    1. Mä olen hykerrellyt tuota kääntämismahdollisuutta vaikka kuinka. Arvaa vain, tekisikö mieli maalata samalla idealla keittiön tuolitkin! :D

      Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s