DIY: pöydän tuunaus serveteillä

Joskus tuntuu, ettei jokin projekti valmistu ikinä. Yksi sellainen on tyttöjen leikkikeittiö (projekti on ollut tekeillä 1,5 vuotta ja nyt puolivalmiina käytössä) ja toinen on tämä maaliskuun alussa aloitettu pöytätuunaus. En tiedä, mistä löysin innon ja tarmon, mutta hah, tulihan se valmiiksi!

Tässäpä siis meidän entinen musta (!!) yöpöytä, josta muovautui oikein mainio taso meidän ainoalle elinvoimaiselle viherkasville.

Värikäspöytä1

Pinnat saivat uutta väriä dc-fixin avulla ja lopuksi kiinnitin servettejä palkkeihin. Värien alkaessa tympiä, voi pöydän kääntää ympäri ja näkyykin pelkkää valkoista. Servettejä on siis vain yhdellä sivulla.

Servetit pöytäpinnassa – muistilista työskentelyyn

 • käytä servetistä vain ylin, kuviollinen kerros
 • kiinnitä servetti pintaan servettilakalla tai ohennetulla liimalla (50-50 vettä ja liimaa, esim. Erikeeperiä)
 • lisää kiinnityksen jälkeen vielä 2-3 lakkakerrosta
 • anna pinnan kuivua lakkausten välissä

SONY DSC

SONY DSC

Värikäspöytä6

Nyt meidän olohuoneen nurkassa on näköjään varsinainen diy-nurkkaus, sillä sieltä löytyy myös turkoosi tilkkukuosinen kukkaruukku ja niinikään serveteillä tuunattu lyhty. :D

SONY DSC

Ja hei kuules! Bloggaatko sinä? Kivempi blogi kerää elokuun #Listahaasteessa postauksia, jotka ovat inspiroineet sinua. Tarkoitukseni oli osallistua haasteeseen, mutta en vain sittenkään mitenkään ehdi. Ehditkö sinä? Osallistu! Jos et bloggaa tai jos olet kiireinen, niin käyhän ainakin lukemassa kanssani, mitkä postaukset ovat inspiroineet muita. :) Lisäksi kannattaa käydä vastaamassa bloggaajille tarkoitettuun Blogikyselyyn!

Siistiä viikkoa sinulle ja tervetuloa ihana syyskuu! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan! :)

Advertisement

7 vastausta artikkeliin “DIY: pöydän tuunaus serveteillä

  1. Kiitos! Kun valitsee rauhallisemman servetin ja vaikka erilaisen dc-fixin tasoille, saa jo aika paljon oman tyylisemmän pöydän. Mä vaan onnistun aina haalimaan nämä kaikkein värikkäimmät palaset… :D

   Tykkää

  1. Mä olen hykerrellyt tuota kääntämismahdollisuutta vaikka kuinka. Arvaa vain, tekisikö mieli maalata samalla idealla keittiön tuolitkin! :D

   Tykkää

 1. onnistuisiko metallisen parvekepöydän pöytätasason tuunaus samalla tyylillä? siitä on keskeltä lähtenyt pieneltä aluuelta maalit irti niin pitäisikö sille tehdä jotain ensin? muualta maali on tiukasti kiinni pöydässä.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s