Hml, Aulanko, 4 hlö + eväät: seikkailu!

 Ole onnellinen nyt,
älä vasta huomenna.
Älä eilispäivän onnen perään huokaa.
Ole onnellinen nyt,
älä tuulta tavoita,
kun pöytään katettu on
juhlaruokaa.
– Anna-Mari Kaskinen –

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Teimme ensimmäisen koko perheen retken Aulangolle. Pienimmät vetivät jarrut pohjaan jo parkkipaikalla, äidin aamupalaleivistä ei meinannut riittää virtaa evästaukoon asti ja isi oli pukenut ihan liikaa päälleen. Valittiin väärä tie näköalatornia tavoitellessa, tuskailtiin ja käveltiin takaisin peräkanaa. Polulle kaatuneen puun yli nostettiin ensin jälkikasvu, sitten tuplarattaat.

Vaikka hetken manasinkin, että retkeilemme seuraavan kerran koko perheen voimin vasta viiden vuoden päästä, pyörrän ehkä pääni jo vähän aikaisemmin. Onneksi retken kuin retken pelastaa evästauko!

Pienen Linnun MakroTex-valokuvahaasteesta löydät tällä viikolla lisää luontokuvia ja ensi viikolla kuvaillaan teemalla sisustus! :)

Kivaa tiistai-iltaa sinulle, seuraavaksi nähdäänkin sitten kotimaisten lemppareideni merkeissä! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

26 kommenttia artikkeliin ”Hml, Aulanko, 4 hlö + eväät: seikkailu!

  1. Toivottavasti! :D Ja olisihan se ollut ihan tylsää, jos eka kunnollinen retki olisi ollut täysmenestys. Koska reissu ei ollut nytkään lopulta fiasko, on suunta vain parempaan päin! :)

   Tykkää

 1. Huh, aina ei mene ihan putkeen, mutta silti reissuista voi jäädä hyvä mieli! Meillä ainakin on ollut kyllä kaikenmoisia riitoja ja vastoinkäymisiä ihan kahdestaankin retkeillessä, että huh, mutta jälkeen päin on naurettu ja ihan paikanpäälläkin nautittu. Ja lasten kanssa tosiaan varmasti helpottaa ajan myötä.

  Tykkää

  1. Hih, kiva kuulla! Mä luulen, että yhdistelmä nälkä + väsymys + eritasoinen kunto + erimittaiset jalat + erilaiset kiinnostuksen kohteet (evästauko / reipas lenkki / luonnon valokuvaaminen) on sellainen, että sitä pitää vielä jokunen kerta hitsata yhteen. :D Ja sitten vielä pitää varata mukaan extrakieppi pinnaa, jotta handlaa pienimpien oman tahdon koettelut!

   Tykkää

  1. Mä myös mietin, mikäköhän sieni se mahtaa olla. Olen surkea tunnistamaan sieniä, joten ehkä tuo on ihan uniikki sydänsieni. ;)

   Tykkää

  1. Mä myös tykkään syysretkistä eniten! Ei ole kuuma eikä ötökät kiusaa, ilma on raikasta ja luonnosta alkaa löytyä ruskavärejä. Ooh! :)

   Tykkää

  1. Kyllä, mä olen itsekin kesän aikana opetellut sitä tässä hetkessä elämistä ja pikkuhiljaa alkaa näkyä muutoksia ajattelussa!

   Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s