Kotimaiset lempparini: Pauliina Rundgren Handicrafts

kotimainen käsityöyrittäjä

Tästä lähtee kierros kotimaisten lemppareideni joukossa, tervetuloa matkaan mukaan! :)

kotimaisetlempparitlogo

Ensimmäisenä haluan esitellä Pauliina Rundgren Handicraftsin, johon ihastuin aikoinaan tietämättä mitään kyseisestä merkistä. Ostin vuosia sitten Taito Shopista oranssikiekuraiset korvikset ja käytin niitä ahkerasti. Myöhemmin ihastelin käsityömessuilla upeita teesiivilöitä ja lopulta äkkäsin lehtisormukset. APUA, miten ihanat! En juurikaan käytä asustesormuksia, mutta lehdet kolahtivat heti. Ensin niitä oli vain yksi, mutta kesän jälkeen oranssi löysi kaverin vihreästä lehdestä.

kotimainen käsityöyrittäjä

Pauliina Rundgren valmistaa Mikkelissä emaloituja koruja ja sisustustavaroita. Yritys on perustettu vuonna 1999 ja tuotteita on myynnissä Taito Shopeissa (myös verkkokaupassa) sekä verstaan yhteydessä olevassa myymälässä Kenkäverossa. Tykkään tuotteissa niiden upeista väreistä ja yksinkertaisesta, muttei silti liian pelkistetystä muotoilusta. Kesälomareissulta ostin ihanan keltaisen teesiivilän, jota on ilo katsella ja jossa teelehdistä irtoaa enemmän makua kuin teepallossa. Kaunis hyötyostos siis!

kotimainen yrittäjä keittiö sisustus

Ensi viikolla jatkamme vielä korujen parissa! Profiilikuvassani tuolla oikeassa reunassa (tai kännykällä postauksen lopussa) näkyykin lempparisormukseni sekä ensi viikon lemppari. :)

Kivaa sunnuntaita sinulle!


Voit seurata blogia Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

Postaukset eivät ole yhteistyöpostauksia enkä hyödy niistä mitenkään – paitsi sillä ilolla, että joku ehkä innostuu ostamaan tai tilaamaan jotain pieneltä (tai kenties vähän isommaltakin) kotimaiselta yrittäjältä.

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Kotimaiset lempparini: Pauliina Rundgren Handicrafts

    1. Kiva! Nämä ovatkin siitä kivoja, että sopivat moneen eri tyyliin – jos tykkää enemmän graafisista muodoista ja mustasta tai valkoisesta, löytää myös varmasti mieleisiä juttuja. :)

      Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s