Kotimaiset lempparini: INDIEband bracelets

kotimainen käsityöyrittäjä

Kotimaisten lemppareiden kierros jatkuu korujen parissa! Viime viikolla esittelin Pauliina Rundgren Handicraftsin, joka on korustanut sormeni ja korvani. Tällä kertaa vuorossa on INDIEband bracelets, jonka rannekoruihin olen rakastunut.

kotimaisetlempparitlogo

INDIEband braceletsin Tiia valmistaa nahkarannekoruja tilaustyönä omien mittojen mukaan. Rannekorun voi valita valmiista mallistosta tai sen voi teetättää omien toiveiden mukaan. Molemmat koruni ovat uniikkeja, minulle tärkeitä ja aivan näköisiäni. Eipä siis lienee ihme, ettei minulla muita rannekoruja juuri olekaan käytössä?

kotimainen käsityöyrittäjä

Rannekoruissa on niin paljon valinnanvapautta, että ihmettelen, jos jokaiselle ei löydy mieleistä yhdistelmää. Remmeihin voi saada myös haluamansa tekstin, mikä tekee koruista vieläkin henkilökohtaisemmat – minulla esimerkiksi on toisessa korussa tyttöjen nimet ja toisessa lause muistuttamassa siitä, ettei tärkeintä ole mennyt tai tuleva aika vaan tämä hetki tässä.

kotimainen käsityöyrittäjä

Huomaan, että monesti koruja katsellessani mielessä pyörii ajatus, miten en raaski ostaa korua, jonka voisin tehdä myös itse. Sekä Pauliina Rundgren Handicraftsin että INDIEband braceletsin kohdalla ei ole pelkoa siitä, että pystyisin itse samaan! Ihan huippuja materiaaleja ja töitä. :)

Ensi viikolla unohdamme korut ja siirrymme kotimaisen kosmetiikan pariin – ja vieläpä luonnonmukaisen sellaisen!

Kaunista päivää sinulle!


Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

Postaukset eivät ole yhteistyöpostauksia enkä hyödy niistä mitenkään – paitsi sillä ilolla, että joku ehkä innostuu ostamaan tai tilaamaan jotain pieneltä (tai kenties vähän isommaltakin) kotimaiselta yrittäjältä.

Tallenna

Advertisement

8 vastausta artikkeliin “Kotimaiset lempparini: INDIEband bracelets

  1. Korut ovat ihania! Tässä meni hetki, kun en käyttänyt niitä vauvojen innokkaiden nappaussormien takia, mutta nyt ne ovat taas käytössä. Tulenkin heti kurkkaamaan korujasi! :)

   Tykkää

 1. Onpas tosi kivat rannekorut! Tykkäisin itsekin. Käytän paljon tai siis usein rannekoruja. Minkä hintaisia nää mahtavat olla? Tää on muuten tosi kiva juttukokonaisuus! :) Kiva yhdistelmä faktaa ja henkilökohtaista kokemusta. On pitänyt monesti sanoa et sulla on tosi ihanat kuvat aina.

  Tykkää

  1. Voi kiitos! Ja apua, mä en muista korujen tarkkaa hintaa! Noin 30 euron tietämillä taisi olla / kpl, mutta veikkaisin, että ehkä hieman allekin. :)

   Arvaas mitä, sulla on myös upeita kuvia! Raikkaita ja särmikkäitä. :)

   Tykkää

  1. Korut ovat kyllä kauniita! Mua viehättää koruissa se, miten valtavan erityylisiä niistä saa erilaisilla remmivalinnoilla. :)

   Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s