Kotimaiset lempparini: Ole Hyvä Luonnontuote

Aloin tutustua vuosi sitten luonnonkosmetiikkaan ja etsin samalla vaihtoehtoa perinteisille markettishampoille. Löysin Ruohonjuuresta Ole Hyvän ja tykkäsin!

kotimaisetlempparitlogo

Ole Hyvä Luonnontuote valmistaa kotimaisia ja ekologisia pesuaineita niin hygieniakäyttöön kuin kodinkin puhdistamiseen. Shampoon innoittamana kokeilin myös muutamia muita pesuaineita: esimerkiksi pyykinpesuainetta, käsitiskiainetta ja konetiskijauhetta.

Kokemuksia luonnonkosmetiikkashampoosta

Aluksi silikonittomuus hämmensi, kun hiukset eivät enää olleetkaan superliukkaat, mutta pian shampoo alkoi tuntua aivan omalta. Hiuksia on helpompi muotoilla, kun ne ovat karheammat, eivätkä ne niin nopeasti litisty päänahkaa vasten. Yleensä en pese hiuksiani päivittäin ja nokkosshampoo sallii hyvin välipäivät pesukerroissa.

SONY DSC

SONY DSC

Kokemuksia kodinpesuaineista

Pyykinpesuaine ja käsitiskiaine jäivät pysyvään käyttöön, sillä en huomannut niiden tehossa mitään eroa aikaisempiin merkkeihin. Käsitiskiaine on koostumukseltaan geelimäisempää kuin Fairy eikä vaahtoa yhtä paljoa, mutta sillä saa pestyä astiat yhtä hyvin puhtaaksi. Konetiskijauheen olisin kovasti toivonut olevan hyvä, mutta valitettavasti ainakaan meillä se ei ollut riittävän tehokas. Vaikka esihuuhtelemme astiat, eivät ne puhdistuneet toivotusti ja jäivät sameiksi.

SONY DSC

Täytyy myöntää, etten tiennyt Suomessa valmistettavan ekologisia kodin puhdistusaineita. Miksi niitä ei saa marketeista? Olisi huikeaa löytää niitä lähiprismastakin!

Ensi viikolla pääsemme kangasmateriaalien pariin! Ensin vinkkaan muutamasta löydöstä lapsille ja sen jälkeen tekstiileistä, jotka ovat omassa käytössäni.

Hauskaa päivää! :)

Kotimaiset lempparini: Pauliina Rundgren Handicrafts, INDIEband bracelets, Flow kosmetiikka, Ole Hyvä Luonnontuote


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan! :)

Postaukset eivät ole yhteistyöpostauksia enkä hyödy niistä mitenkään – paitsi sillä ilolla, että joku ehkä innostuu ostamaan tai tilaamaan jotain pieneltä (tai kenties vähän isommaltakin) kotimaiselta yrittäjältä.

Tallenna

Advertisement

5 vastausta artikkeliin “Kotimaiset lempparini: Ole Hyvä Luonnontuote

 1. Vau, totahan munkin pitää kokeilla! Siis hiustenpesuainetta. Tätä ei varmaan saisi sanoa ääneen, mutta mua siis välillä ärsyttää kun hiukset on ”liian” sileät, kiiltävät ja liukkaat. Koska mun päässä se tarkoittaa sitä, että ne myös menee aivan päätä myöden eikä niitä ole mitään toivoakaan saada pysymään kiinni tai kohotettua jotenkin. Oon lopettanut esim. hoitoaineiden käytön kokonaan jo vuosia sitten, koska mun tukka ei vaan tarvii niitä :D

  Tykkää

  1. Haha, samoin!! :D Mulla oli pitkään lyhyt tukka eikä siinä liukkautta huomannut niin hyvin – paitsi että tukka lässähti aina heti laiton jälkeen. Nyt pidempien hiusten kanssa tykkään siitä, kun letittämisessä ei mene hermot eivätkä hiukset liu’u koko aikaa pois paikoiltaan. :D

   Tykkää

  1. Ole hyvä, kiva että löysit mielenkiintoisen tuttavuuden! Mulle ainakin iski verkkokauppaa ekan kerran katsoessani vauhtisokeus ja teki mieli testata kaikkia. :D Ja oikein ymmärsit, näissä postauksissa ei ole minkäänlaisia yhteistyö- tai sponsorointisopimuksia taustalla! :)

   Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s