Kotimaiset lempparit: kauniita tekstiilejä

Tällä viikolla Kotimaiset lempparit hyppäävät tekstiileiden pariin! Kirppistelen ahkerasti vaatteita ja kodintekstiilejä tulee ostettua melko harvoin, joten meillä ei ole niin paljoa kotimaisia tekstiilejä kuin ehkä toivoisin. Joitain lemppareita on kuitenkin löytynyt ja ne on pitänyt ostaa heti vastaan tullessaan!

kotimaisetlempparitlogo

Nyt alkaa olla aika ottaa käyttöön Vinkeen huikean hauskat heijastinliivit, mutta fiilistellään tällä kertaa hetki kesää. Silloin meillä nimittäin olivat ahkerassa käytössä nämä ihanuudet:

Hellehatut.jpg

SONY DSC

Punaisen Norsun lierihatut ovat keränneet valtavasti ihasteluita ja kommentteja, ja myös tytöt tykkäävät niistä – vaikkakin pienemmän hattu oli vielä vähän iso ja lensi herkästi tuulen mukana pois päästä. Punainen Norsu valmistaa ekologisia vaatteita, joissa käytetään kierrätysmateriaaleja tai uusia, mahdollisimman ekologisia materiaaleja. Pääpaino on ollut lastenvaatteissa, mutta valikoimasta löytyy nykyisin paljon myös aikuisille.

Punaisen Norsun koti ja myymälä on Turussa, josta on kotoisin myös Kui Design. Entisen (vai ehkä sittenkin ainaisen?) turkulaisen sydäntä lämmittää Turun näkyminen kuoseissa, mutta valikoimasta löytyy paljon muutakin kuin vain föriä tai Turun kaupunkikarttaa. Yksi lemppareitani (joka on suuren suosion perusteella hyvin monen muunkin lemppari) on tämä kassi:

SONY DSC

Kiitos sinä, joka olet minulle Kuita antanut lahjaksi! :)

Lastenvaatteista löytyy valtavasti taitavia tekijöitä, mielenkiintoisia kuoseja ja usein myös niitä värejä. Tytöillä on vaatteita sieltä sun täältä, mutta yhden tekijän haluan ottaa vielä esille. Lempparimekot ovat tässä ja ne ovat Napikkaan valikoimasta.

SONY DSC

Tykkään erityisesti Napikkaan värikkäistä joustofroteevaatteista, vaikka nämä ihanuudet löytyvätkin ekologiset tunikat ja mekot -kategoriasta. :)

Onko sinulla kotimaista lastenvaatelempparia? :)

Olen ostanut itselleni hyvin vähän kotimaisia vaatteita, joten NYT on mainio hetki suositella ja vinkata minulle tekijää, jonka valikoimista löytyy väriä ja/tai retrohenkeä!

Mukavaa iltaa sinulle! :)

Kotimaiset lempparini: Pauliina Rundgren Handicrafts, INDIEband bracelets, Flow kosmetiikka, Ole Hyvä Luonnontuote, tekstiiliyrittäjiä


Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

Postaukset eivät ole yhteistyöpostauksia enkä hyödy niistä mitenkään – paitsi sillä ilolla, että joku ehkä innostuu ostamaan tai tilaamaan jotain pieneltä (tai kenties vähän isommaltakin) kotimaiselta yrittäjältä.

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Kotimaiset lempparit: kauniita tekstiilejä

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s