Ilahduta veteraaneja kortilla!

Suomi on vapaa, puhdas ja turva,
Suomi on taidetta, metsiä ja puita.
Suomi on sävel, rytmi ja runo,
kunnialla seisoo maa vankka ja sulo.

– Jukka Ukkola –

SONY DSC

SONY DSC

Taisin viimeksi luvata, että seuraavaksi jaan aineettomien joululahjojen vinkkejä? Ne julkaisen seuraavaksi, mutta otetaan tähän väliin nopea korttiprojektivinkkaus!

Juuri nythän siis kerätään kortteja veteraaneille ja sotaleskille. Kyseessä on Postin projekti yhteistyössä Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton ja Kaatuneitten Omaisten liiton kanssa. Tavoitteena on kiittää ja ilahduttaa 20 000 veteraania.

SONY DSC

SONY DSC
*Postimerkki saatu blogin kautta, yhteistyössä Virkkukoukkunen

Postin sivuilta löydät tarkemmin tietoa keräyksestä, mutta lyhykäisyydessään: askartele tai osta kortti tai useampi ja postita ne kirjekuoressa osoitteeseen Posti Oy, Postikorttikampanja veteraaneille, PL 7230, 00002 HELSINKI. Postita korttisi viimeistään keskiviikkona 23.11.2016!

SONY DSC

SONY DSC

Marraskuun alku on ollut kaunis, mutta en ole ehtinyt juurikaan kuvata sitä. Tänään piti kuitenkin taltioida lumi ennen kuin se taas katoaa hetkeksi! Lisää marraskuisia kuvia löydät Pienen Linnun blogista. :)

Jos et ole vielä ehtinyt lukea stressittömän joulun ajatuksia ja vinkkejä, niin löydät ne täältä. Muistathan myös osallistua herkulliseen arvontaan!

Ihanaa torstaita sinulle!


Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

Advertisement

15 vastausta artikkeliin “Ilahduta veteraaneja kortilla!

 1. Kun näin mainoksen tästä kampanjasta oli ensimmäinen ajatus, että tästä pitää vinkata blogissa ja toinen se, että niin tekee varmaan tosi moni muukin :D Mutta siis vain hyvä asia, että tätäkin onb moni lähtenyt mainostamaan!

  Tykkää

  1. Samoin! :D Mua vaan hämmentää, että mainos oli Postin lehtisessä niin lähellä viimeistä postituspäivää. Siinähän tulee ihan hirveä hoppu, jos haluaa tehdä kortin itse (ja vieläpä blogata siitä :P ). Muistaakseni viimekin vuonna ihmettelin lyhyttä toiminta-aikaa.

   Tykkää

 2. Mä niin tykkään sinun kuvistasi! <3 Tästä postikortti kampanjasta olen kyllä kuullut, mutta mainokset eivät ole herättäneet kiinnostustani sen enempää. Tuohan kuulostaisikin kivalta! Voisin vaikka muutaman kortin tehdäkkin. :)

  Tykkää

  1. Voi kiitos Jenspa!! :) Ja tosi kiva kuulla, että kiinnostuit kampanjasta! Mä taisin nähdä telkkarista yhden mainoksen, mutta sekin ohittui pikakelauksella. Enkä tiedä, olisinko sitä osannut yhdistää kampanjaan, jollen olisi ensin lukenut mainosta Posti-lehtisestä.

   Tykkää

  1. Mä myös tykkään ajatuksesta. Jos kampanjasta jotain naputtamista haluaa löytää, niin ihana elehän olisi ollut Postilta vastaanottaa kortit ilman postimerkkiä. ;)

   Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s