Lahjaksi kotimaista väri-iloa

Jos olet vähänkään käsityöihminen, et ole varmaan voinut olla huomaamatta Tampereen käsityömessuja muutaman viikon takaa. Messuista on kirjoitettu jo monessa blogissa, mutta ainahan on tilaa vielä yhdelle postaukselle ja ihanille käsitöille!

Monista muista tapahtumista poiketen käsityömessut ovat täynnä värejä. Minusta on ihana katsella pelkästään jo kävijöiden ja näytteilleasettajien vaatteita, sillä sieltä löytyy niin persoonallisia ja värikkäitä asuja. Myyntipöytiä tutkin myös värit mielessäni ja löysin monta kaunista kohdetta. Kuitenkin muutamat kiinnittivät huomioni erityisesti ja ne haluan jakaa myös teidän kanssanne!

dav

dav

dav

Lähdin etsimään yhtä hiushuivia ja ostinkin vain yhden, mutta katsokaa nyt noita värejä! Apua! Sävyt iskevät minuun ihan täysillä ja voisin uiskennella kankaiden seassa! Nämä värit sekä upeat pellavavaatteet tarjoaa Paulanka ja kolmiohuiveja voit ihastella lisää täällä. Näin usean päivän käytön perusteella sanoisin, että huivi on kutakuinkin täydellinen – pellavakangas ei liu’u hiuksista pois ja koko on juuri sopiva. Viimeistään pipokauden päättyessä tarvitsen näitä pari väriä lisää!

sdr

dav

Väri-iloa löytyi myös Mariel Designin koruista. Koruissa on käytetty kuivattuja kukkia ja lehtiä, ja ne ovat huikeita minitaideteoksia. Olisikos näissä lahjaideaa esimerkiksi luonnonystävälle tai kukkia rakastavalle läheiselle?

dav

dav

dav

dav

Ohitin messuilla sujuvasti monen monta lastenvaatepöytää, sillä olin etukäteen päättänyt olla ostamatta tytöille mitään. Johanna K. Designin kohdalla oli kuitenkin pakko pysähtyä, sillä värit ja kuosit hyppäsivät silmille jo monen metrin päästä. Porkkanakuosi on huikea, vihreä valkosydäminen haalari rutistettavan ihana ja materiaalit käsittämättömän pehmeitä. Kannattaa lukea lisää yrityksestä täältä, sillä tuotteissa on huomioitu upeasti ympäristö ja kotimaisuus!

dav

dav

dav

Kun tietää, mitä etsii, valinta on helppo. Muutoin olisi minulla mennyt tovi jos toinenkin näiden värikkäiden korujen äärellä. Korumetsän koruista löytyy väriä ja kauniita kuvioita ja koostaan huolimatta ne ovat kevyitä ja helposti käytettäviä. Tässä postauksessa näkyykin syksyn lempparikoruni ja nyt löysin sen kaveriksi vihreän lehden.

Kisskiss1m2.jpg

Juuri ennen poislähtöä kävelin tämän sukkahousukasan ohi. Ooh! Olen viimeaikoina käyttänyt sukkahousuja melko harvoin, mutta kun seuraavan kerran tarvitsen värikkäitä sukkiksia, tiedän mistä löydän niitä! Kiss kiss värjää sukkahousuja käsin, joten ne ovat uniikkeja ja varmasti persoonallisia. Täältä voit käydä lukemassa lisää filosofiasta sukkahousujen takana – voin muuten hyvin yhtyä yrityksen ideologiaan, sillä värien tuominen maailmaan on varsin arvokas tavoite tämän mustiin pukeutuvan kansan keskellä.

Millainen on sinun suhteesi väreihin pukeutumisessa tai koruissa? Särähtävätkö ne silmään vai saavatko ne sydämen lepattamaan? :)

Väri-iloa kankaan muodossa on tarjolla myös ihanassa arvonnassa! Jos et ole vielä osallistunut, niin klikkailehan itsesi mukaan! :)

*postaus on toteutettu yhteistyössä Tampereen messujen kanssa


Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta ja lisää kuvia löytyy Instagramista. Tervetuloa mukaan! :)

5 kommenttia artikkeliin ”Lahjaksi kotimaista väri-iloa

 1. Aivan ihania koruja! Ne missä on kuivakukat sisällä erityisen kauniit. Minäkin tykkään väreistä, mut nyt kyl meneillään vahva muva-kausi. Kesäisin käytän kyl omassa pukeutumisessa paljonkin värejä ja turkoosi on suosikkini. Niin ja vihreän kaikki sävyt. Ihan eri juttuja ollaan kyl bongailtu messuilta. Näitä on hauska lukea, kun näkee, miten erilaisiin juttuihin ihmisten huomio kiinnittyy.

  Tykkää

  1. Mä myös huomasin, että hauskasti on eri kirjoittajilla kiinnittynyt huomio ihan erilaisiin asioihin samoilla messuilla. Multa esimerkiksi on mennyt ihan kokonaan ohi ne keinuvat virkatut (?) nuket, joista on ollut paljon kuvia joka puolella. :D

   Tykkää

 2. Ihanan värikästä! Tykkäsin kovasti kotimaisista sukkiksista. Tällaisia olen kaipaillutkin kaappiini, joten kiitos vinkistä.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s