Tee hetkessä: ikihuurteiset oksat

Toisinaan on kiva saada pala talvea sisälle, mutta lämpötilaerot tuovat pieniä haasteita. Nämä kuuraoksat kestävät kuitenkin vaikka ympäri vuoden!

Jääkö sinulle joskus mieleen pyörimään jokin netistä löytämäsi idea, jota et löytöhetkellä ehtinyt toteuttaa?

Muistan vuosi sitten ihailleeni Ruusumäellä neulottua suojusta maljakolle, mutta en ehtinyt toteuttaa sitä aikanaan ja kevään tullen ajatus unohtui kokonaan. Nyt taas talvella idea on välähtänyt aika ajoin mielessä ja viimein löysin sopivan kohteenkin. Pilttipurkki sai hetkessä talvisemman asun!

huurreoksat4huurreoksat3

Yksinkertaiset talvioksat suolalla

Maljakkoon päätyi kimpullinen ikihuurteisia oksia. Saat tehtyä niitä helposti ja nopeasti, kun levität oksaan liimaa ja ripottelet päälle suolaa. Meidän oksissa on hienoa merisuolaa, mutta kaikki erilaiset suolat käyvät!

huurreoksat2huurreoksat1

Hauska huomata, miten näiden kuvien myötä mieleen tuli monta muutakin toteuttamatta jäänyttä ideaa vähintään vuoden takaa. Muistan, miten ajattelin väkertää edellisiin oksiin roikkumaan kevätkoristeita ja kuinka suunnittelin käyttäväni huurresuolaa yhdessä jos toisessakin työssä.

Muutaman idean sain sentään viimekin vuonna toteutettua. Muistatko vielä vuoden takaa nämä kynttilätuikut? En olisi uskonut, että kasvatettu suola pysyy tuikussa koko vuoden!

Kivaa ja toivottavasti talvista viikonloppua sinulle! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan! :)

Advertisement

11 vastausta artikkeliin “Tee hetkessä: ikihuurteiset oksat

  1. Niinpä! Mua hämmästytti se, että suola myös pysyy ja säilyy hyvin oksan pinnalla – odotin, että se jotenkin katoaisi. :D

   Tykkää

  1. Pitkästä aikaa! :) Ja nythän alkaa olla taas tulppaaniaika ja muutenkin kukkia siellä ja täällä, niin pääsen useamminkin mukaan! Tänään itse asiassa otin kahdetkin erilaiset kukkakuvat – nyt vain tarvitaan tekstit. :D

   Tykkää

  1. Oksista tulee kyllä kauniita! Mietin, että yksi isompikin huurteinen oksa voisi näyttää upealta, jos sen ripustaisi seinälle tai vaikka ikkunan ylle!

   Tykkää

 1. Hauskat nuo neulotut maljakot ja kaunista kestohuurretta! Mulla on Pinterestissä varastossa valtava määrä ideoita, joita aina välillä vilkaisen, ihailen ja poimin toteutettavaksi. Enimmäkseen kyllä kahta ensimmäistä.

  Tykkää

  1. Mulla monet ideat myös tuppaavat unohtumaan. Ja sitten kun alan niitä selata, tulee ideatulva ja tekisi mieli tehdä samanaikaisesti ainakin kymmentä juttua!

   Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s