Ystävänpäiväviikon arvonta!

Heippahei!

Näin hieman myöhässä, mutta sitäkin suuremmalla tunteella toivotan sinulle hyvää eilistä ystävänpäivää ja mikä tärkeintä, hyviä tulevia päiviä tälle vuodelle! <3 Kiva, kun luet Oranssia!

Muistatko, kun kerroin loppuvuodesta käyneeni Käsityömessuilla ja bongailin sieltä värikkäitä käsityöntekijöitä?

Messuilta bongasin myös erään kirjan ja ostin sen juuri sinua ajatellen. En ehtinyt arpoa kirjaa eteenpäin jouluhulinoiden aikaan, mutta nyt se lähtee etsimään uutta kotia!

arvontakuva

Osallistut arvontaan huikkaamalla kommentissa olevasi mukana! Saat kommentilla yhden arvan ja toisen, jos seuraat blogiani (vaikkapa Facebookin, Blogit.fin tai Bloglovin’in kautta tai sitten sähköpostitse tuon oikeassa reunassa olevan jutun kautta). Kerro kommentissasi, kuinka monella arvalla olet mukana ja muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden!

Arvonta kestää tämän ystävänpäiväviikon ajan ja vähän päällekin. Ehdit osallistua mukaan vielä tiistain 21.2. ajan. :)

tulppaanit1

Jos mietit, mitä virkatuista kukista voisi tehdä, niin käyhän kurkkaamassa ideoita Ihan oikea blogi?:sta! Esimerkiksi tämä virkattu ovikranssi on upea (ja näyttääpä siinä muuten olleen sama kirjakin käytössä!).

Onnea arvontaan! :)

Oletko muuten ehtinyt pysähtyä hetkeen? Olen malttanut muutaman kerran harjoitella tietoista läsnäoloa, mutta se vaatii kyllä yllättävän paljon keskittymistä ja päättäväisyyttä. Mitäköhän se kertoo, kun facebookin selaamiseen löytyy aikaa, mutta oleminen ilman mitään viihdykettä viekin muka liikaa aikaa? Syksyllä päätin opetella taas odottamaan ilman kännykkää, mutta nyt voisi olla paikallaan olemaan oppiminen ilman oheistekemistä.


Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin, Blogipolun tai Bloglovin’in kautta. Tervetuloa mukaan! :)

173 kommenttia artikkeliin ”Ystävänpäiväviikon arvonta!

 1. Mukana ollaan…ensin nyt yhdellä, mutta ehkä kohta useammallakin arvalla! Keväinen kirjan kansi piristää.

  Tykkää

 2. Mukana kahdella arvalla. Voi, tämä kirja sopisi loistavasti yllättämään ystäväni, sain juuri tietää hänen aloittaneen käsitöiden tekemisen virkkaamalla afrikkalaisia kukkia!

  Tykkää

 3. Onpa kivan oloinen kirja, kevääksi löytyisi varmasti uutta inspiraatiota vaikka kuinka moneen käsityöhön! Kahdella arvalla mukana :)

  Tykkää

 4. Ystävänpäivä meni mutta onneksi ne ystävät ovat mukana elämässäni vuoden muinakin päivinä. Seuraan monia käsityö- ja askartelublogeja ja sinulla onkin täällä kaikkea kivaa. Noita kukkia olisi kiva virkkailla ja tehdä vaikka kranssi. Virkkaus onkin ollut vähäisempää. Nuoruudessa virkatut verhokapat olivat muotia ja pyyhkeiden reunapitsit. Flow-kokemus on ihana ja tuntee miten syke laskee ja ihana rentous leviää kehoon. Tulee tehtyä melkein päivittäin. Kahdella arvalla tulen mukaan kirjan arvontaan. Blogit.fi kautta seuraan. Ihanaa kevään jatkoa sinulle.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s