Helmikuun vihreät rakkaudet

Kuukausi on loppumaisillaan, joten kurkataan Vuosi väriterapiaa -haasteen helmikuun töihin! Valitsin väriksi vihreän ja päätin neuloa kynsikkäät – paukkupakkasilla kun on aika ikävä nykiä lasten lahkeita ja hihoja ojennukseen ilman rukkasia käsissä. Pakkaset ehkä menivät jo, mutta kynsikkäistä taitaa tulla oivat kevätvalokuvailuhanskat!

Helmikuulle syntyi kuitenkin myös toinen työ, joka lähti liikkeelle kohtaamisesta Kankaiden yössä. Näin täydellisen kankaan, hyvän tarjouksen ja rakastuin. Apua, tämä mekko ehkä kasvaa minuun kiinni kevään aikana!

vihreamekko3

Tammikuun väriterapiatyöni oli ensimmäinen ompelemani mekko pitkään aikaan, ja tämä on nyt jo neljäs. Väliin mahtuu kaksi kivaa mekkoa ja kaksi ihan kivaa kaavaa, hieman purkamista ja uuden opettelua. Pääntie meinaa edelleen ryppyillä minulle, mutta oikeassa suunnassa olen! Jos sinäkin olet aloittelija, niin tuosta edellisestä mekkopostauksesta löydät ompeluvinkkejä juuri sinulle! :)

Kangas kotiutui minulle Verson puodista ja itse asiassa yksi muista mekoistani on samasta kankaasta mutta punainen. Se oli superkiva jouluna ja tästä taitaa tulla superkiva kevätmekko! Jos et ole vielä käynyt ihastelemassa Verson kankaita, niin käy! Olen ihastellut niitä urakalla ja saattaa olla, että yksi ihana odottaa vielä leikkaamista ja ompelemista. Ja saattaa olla myös, että yksi toinen ihana on matkalla lähi-Siwaan… Ja saattaapi myös käydä niin, että en enää farkkuja ja paitoja kauhean usein käytä. :D

Kynsikkäistä vielä nopeasti, sillä olivathan ne alunperin kuukauden the työ. Niissä on käytetty lankana Vikingin Baby Ullia (meni aika tasantarkkaan yksi kerä), puikkoja nro 2,25 ja silmukoita on 14 / puikko eli yhteensä 56. Peukalokiilassa on katsottu apua Martoilta ja kuvio puolestaan löytyy täältä. Kuvissa ei kovin hyvin näy, mutta lehtikuvion ja sileän neuleen välissä on kolme nurjaa silmukkaa.

kynsikkaat2

kynsikkaat1

Vuosi väriterapiaa -haasteesta voit lukea lisää Sirpukan solmuissa -blogista ja täältä löydät kaikki tammikuun osallistujat! Minun maaliskuuni on monivärinen, joten laitan suitsait sukkelaan neulepuikot helisemään, jotta saan työni valmiiksi!

Kivaa viikkoa sinulle! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan! :)

Advertisement

13 vastausta artikkeliin “Helmikuun vihreät rakkaudet

 1. Todella kiva mekko! Olisiko sinulla kaavaa tähän, kun olet ydistellyt aiempia kaavoja? Ompelisin mielelläni itselleni samanlaisen.

  Tykkää

  1. Kiitos! Hmm, kaava on, mutta mietin, mitenköhän saisin sen näppärästi ladattavaan / printattavaan muotoon. Pohdin asiaa! :)

   Tykkää

 2. Onpa kaunis kangas ja sopii sinulle varmasti hyvin! Ja onpa sinulla pitkät hiukset! MInä olen koko ajan kuvitellut sinut lyhythiuksisena, kuten silloin yli 1,5-vuotta sitten, kun tapasimme sen kerran.

  Tykkää

  1. Hih, kiitos! :D Mä olen tässä viime aikoina hämmästyttänyt muutamaa muutakin hiuksillani. Ne ovat kesällä kasvaneet sen pari vuotta, joten senttejä on kyllä tullut roimasti lisää! :D

   Tykkää

 3. Voi ei tuo kangas on niiiiin hieno ja mekko sopii sinulle upeasti!
  Minä olen todellinen kynsikästyyppi ja en osaa kämmekkäitä pitääkään vaikka niitä vasta neuloinkin ison läjän.Ja vihreä on vielä lempivärini, joten kiitos inspiraatiosta:)

  Tykkää

  1. Kiitos Mamma! Se on ihana! (Ja nytkin päällä, se ei kauaa pesukoneen jäljiltä ehdi pölyttyä kaapissa!) Kiva kuulla, että sait inspiraatiota. :) :)

   Tykkää

  1. Nää oli mun ekat kynsikkäät ja tykkäsin! Ne ovat olleet nyt muutaman kerran käytössä ja voisivat olla ehkä muutaman silmukan verran kapeammat, mutta sopivat käteen hyvin näinkin. Kävin valokuvailemassa viikonloppuna ja silloin ne olivat erityisen näppärät!

   Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s