Tulisitko siskoksemme?

Hei sinä, joka myös kirjoitat blogia. Tämä kirje on sinulle! <3

Joskus saattaa tuntua, että bloggaaminen on yksinäistä puuhaa, vaikkei se nyt kokonaan olekaan. Onhan meillä kommenttilaatikot ja vastauspainikkeet. Kuitenkin monesti sitä jää kaipaamaan jotain – sitä sellaista tehdään yhdessä -meininkiä ja ideoiden pyörittelyä vaikkapa. Ja joskus on ehkä vähän jumissa omien ajatusten kanssa ja kaipaisi pientä tuuppaisua löytääkseen taas kirjoittamisen ilon. Haluaisi ehkä nauttia yhteisön hyvistä puolista ilman niitä vaatimuksia postaustahdista tai kävijämääristä.

Kynnys laittaa viestiä toiselle bloggaajalle voi olla korkea, tiedän. Mutta tiedän myös, että sen viestin laittamalla voi löytää huikeita tyyppejä ja niitä tyyppejä saattaa kenties tavata ihan livenäkin. Että siellä toisenkin blogin takana on kyllä ihan oikea ihminen!

Yksi upeista tyypeistä on Kivemman blogin Minttu ja olisi hienoa, jos sinäkin tutustuisit häneen. Tai oikeastaan meihin. Ja muihinkin bloggaajiin. Meillä olisi nimittäin sinulle yksi juttu.

17522748_10155248288034456_3094956700643894386_n

Meidän piti tehdä aluksi jotain ihan muuta, mutta innostuimme vähän ja tässä sitä nyt ollaan. Etsimässä blogisiskoja! Olisitkohan sinä yksi meistä? Käy kurkkaamassa Blogisiskojen sivua (joka löytyy muuten myös tuolta yläpalkin valikosta!), niin tiedät, miten saat lisätietoa!

Saatat olla ehkä epäileväinen ja skeptinen, mutta älä huoli, emme me roiku sinussa ikuisesti, jos tuntuukin siltä, ettei siskous oikein pelitä. Jos kuitenkin haluat saada ympärillesi bloggaavien kavereiden ryhmän, antaa ja vastaanottaa vertaistukea sekä pohtia bloggaamista luovuuden ja inspiraation näkökulmasta, suosittelen sinua liittymään joukkoomme! :)

Kiva kun luit tämän! Nähdään ehkä Blogisiskoissa? :)

Muokkaus 18:59: Tämähän ei siis tosiaan ole aprillipila! Unohdin jo koko päivän, mutta tulipa mieleen, ettet ehkä tiedä, etten ole erityisesti pilailujen ystävä enkä jäynäisi sinua näin siistillä jutulla. :D


Voit seurata blogia Facebookin, Blogit.fin tai Bloglovin’in kautta. Tervetuloa mukaan! :)

Tallenna

14 kommenttia artikkeliin ”Tulisitko siskoksemme?

 1. Ompa tosi kivalta vaikuttava idea! :) Mutta harmillinen tuo, että/jos pitää olla yli 25-vuotias voidakseen osallistua. :/ Täällä on bloggaamista takana yli viisi vuotta (ja se on ollut lähes aina yksinäistä hommaa, varsinkin kun bloggaavia kavereita ei juuri ole), mutta ikää pari vuotta alle tuon.

  Tykkää

  1. Voi harmi! Me päädyttiin tuohon ikärajaan, jotta ryhmänkokoa saisi hieman rajattua ja väki olisi jossain määrin aikuista tai ”aikuista”. Mut katsotaan ja pohditaan ehkä asiaa vielä!

   Tykkää

 2. Täytänköhän kriteerinne yhdestä vuodesta, sillä nykyinen blogini ei ole vielä täyttänyt vuotta? Takana on kyllä useampi vuosi bloggerin puolella, mutta uusi elämäntilanne vaati uuden alun viime syksynä, joten muutin tänne :) . Mutta yhteisöllisyys kiinnostaisi kovasti!

  Tykkää

 3. Harmi, että tässäkin on ikäraja, mulla kun tuli tänään täyteen vasta 17 vuotta, mutta kiva idea silti toivottavasti saatte kivan porukan kasaan:)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s