Tervetuloa Oranssi syksy!

Hellureivaan! Täällä sitä nyt ollaan!

Blogini on kulkenut mukana kohta neljä vuotta ja käännöksiä on ollut tasaisesti vuoden tai puolen välein. Suuret linjat taustalla ovat olleet kuitenkin aina samoja ja melko tutuissa aiheissa jatketaan nytkin.

Blogi on ollut alkuaikoinaan enemmän perhepainotteinen, sitten diy-henkinen ja nyt painopiste on hyvinvoinnissa. Mietit ehkä, miksi hyppään vieraalle maalle ja uusien teemojen pariin, mutta vastaus on lopulta hyvin selkeä:

koska sinä olet tärkeä

Kirjoitan sinulle tavallinen, mutta erityisen uniikki nainen

Olet mahdollisesti äiti ja elät elämäsi ruuhkavuosia. Kenties lasten keskellä ja arjen hektisyydessä olet unohtanut, kuinka valtavan tärkeä juuri sinä olet.

Toivon, että blogini on sinulle paikka, jonne voit tulla hektisenäkin päivänä rauhoittumaan, inspiroitumaan tai pohtimaan.

Jos etsit blogista vertaistukea tiskikasoista, tekemättömistä töistä tai ärsyttävistä lapsista (tai niiden vielä ärsyttävämmistä äideistä, jotka ovat aivan väärää mieltä), et valitettavasti löydä etsimääsi täältä. Tosin voin kyllä kertoa, että meilläkin on tiskivuoria, olen luopunut to-do-listoista koska ne eivät koskaan tule kokonaan hoidettua ja lapsetkin osaavat olla välillä äärettömän raivostuttavia. Blogissa kuitenkin keskityn asioihin, jotka ovat minusta kivoja tai tärkeitä – ja jotka toivottavasti tuovat sinullekin energiaa eivätkä vie sitä.

Maitohorsma.jpg

DIY-painotteinen hyvinvointi- ja elämänhallintablogi

Oranssissa tehdään edelleen itse, mutta pääpaino on helpoissa, kotia tai sinua kaunistavissa jutuissa. Olen alkanut tutustua kotikosmetiikkaan, järkyttänyt lapsia erilaisilla kasvonaamioilla ja ottanut ruoan hyötykäyttöön myös ulkoisesti.

Ruokaa olen pohtinut paljon myös syötynä ja tästä kirjoittelen lisää huomenna. Vinkkaan kuitenkin jo nyt, että blogissa kiinnitetään yhä enemmän huomiota ruokien terveellisyyteen – että heippa vaan alkuaikojen juusto- ja suklaakakut! Niitä ei ole näkynyt kotona enää aikoihin, joten on aika tuoda blogiinkin uutta ruokamateriaalia.

Ruokiin liittyen sain yhteistyöhön kanssani Blogisisarten kolme ruokabloggaajaa – taitavat naiset blogien Ruoka-alkemisti, Viikonloppukokki ja Tsajut takana. Pääsen vinkkaamaan teille monista huikeista herkuista! Voit jo käydä tutustumassa, millaisia ohjeita löytyy mustikoista ja chia-siemenistä. :)

Kolmantena selkeänä osana haluan pohtia kanssasi meitä, ihmisiä ja vanhempia. Ehkä samalla opimme ymmärtämään paremmin itseämme ja toisia, pitämään huolta myös itsestämme ja rauhoittumaan hetkeksi.

Blogin seuraaminen ja lisämateriaali

Voit seurata blogia sähköpostin kautta – skrollaa sivua alaspäin niin löydät tuolta alhaalta kentän, johon voit syöttää osoitteesi. Lisäksi uudet postaukset päivittyvät Blogit.fi-sivustolle ja Bloglovin’iin.

Olen instagramissa ja postauspäivitysten lisäksi löydät sieltä esimerkiksi ruokaohjeita ja diy-vinkkejä, joita en tuo blogiin – joskus nimittäin on paljon helpompaa kirjoittaa ohje vain yhden kuvan yhteyteen kuin tehdä ympärille kokonainen postaus. :)

Pinterestistä puolestaan löydät tauluja, joihin olen koonnut minua sykähdyttäviä ideoita ja kuvia. Niistä monet ovat vielä piilossa, mutta tilanne päivittyy tulevien postausten myötä.

Postaukset päivittyvät tottakai myös Facebookiin, jossa tauon aikana meni rikki 500 tykkääjän raja. Huisia! Hei kaikki te! Taisin joskus lupailla arvontaa kun tuo maaginen tasaluku menee rikki enkä ole unohtanut sitä. Palaan asiaan varmasti lähiaikoina! :) Omien juttujeni lisäksi haluan vinkata fb-sivujen kautta sinulle mielenkiintoisista, oivaltavista tai koskettavista kirjoituksista tämän pienen blogin ulkopuolella – ehkäpä postaus toisesta blogista, ajatuksia herättävä kirjoitus joltain muulta sivustolta tai ihan vain hetkeen sopiva pätkä youtubesta.

Valkoapilat.jpg

Tästä tuli pitkä postaus ja olen pommittanut blogia eilen illallakin uusilla postauksilla. Uusia tekstejä satelee hetken ajan hieman tiuhemmin, sillä haluan, että saat pian kokonaiskuvan blogin sisällöstä ja suunnasta.

Nyt siis tiedät, missä mennään. Ja minäkin tiedän.

Nähdään taas heti huomenna!


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan! :)

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Tervetuloa Oranssi syksy!

  1. Jälleen kiinnostava käänne blogissasi! Minusta on hauskaa, että sinulla on aina blogissasi jokin selkeä suunta, johon keskityt. Minulla ei ole koskaan ollut oikein yhtä linjaa, mutta sekin on ihan yhtä hyvä.

    Tykkää

    1. Hehe, nämä mun käännökset tekevät tällaista pientä tasaista mutkaa. :D Välillä mietin, pitäiskö perustaa uusi blogi uuden vision myötä, mutta sitten luotan kuitenkin aina siihen, että yleishenki on suunnilleen sama. :)

      Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s