Inspiroivat blogit – linkitä itsesi mukaan!

En ole enää muutamaan vuoteen lukenut juurikaan painettuja lehtiä, sillä suurin osa ideoista ja inspiraatiosta löytyy netistä – verkkosivuilta, blogeista, pinterestistä tai instagramista. Materiaalin määrä on kuitenkin loputon ja monesti tuntuu, että helmiä on vaikea löytää kaiken muun keskeltä.

Näin syksyisin olisi silti kiva tutustua uusiin ajatuksiin ja ideoihin, ehkä inspiroitua kuvista tai oivaltaa uutta toisen kirjoituksen kautta. Lähdin etsimään netistä mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa – toivottavasti sinäkin löydät tästä listauksesta mukavaa ajanvietettä pimeneviin syysiltoihin!

Tämä postaus on osa Blogisisarten Tervetuloa syksy -postaussarjaa, josta löydät joka päivä uuden syksyisen postauksen. Eilen Inspiration-blogista löytyi ohje syksyiseen atc-korttiin ja huomenna vuorossa on Kivempi blogi.

Tule mukaan jakamaan inspiraatiota, ideoita ja ajatuksia

Olisi huikeaa saada sinut mukaan! Linkkaahan kommentteihin blogisi tai muu somekanavasi tai suosittele jotain muuta mielenkiintoista blogia tai sivustoa! Linkin lisäksi olisi hienoa, jos muutamalla sanalla ehtisit kertoa, mitä sen takaa löytyy – silloin muutkin herkemmin tulevat tutustumaan! :)

Lukemistakuva.jpg

Mielenkiintoista luettavaa

Vihreä ilo – itsetehtyä luonnonkosmetiikkaa, tietoa yrteistä ja terveellisiä ruokaohjeita.

Ruoka-alkemisti – valtavasti inspiroivia ruokaohjeita ja upeita kuvia. Ruoat ovat terveellisiä ja vegaanisia ja joukosta löytyy monta gluteenitontakin ohjetta.

Kototeko – käsitöitä, kotoilua ja kotikosmetiikkaa sekä valtavasti energiaa, silmäkulman pilkettä ja kauniita kuvia

Koti Asemalla – sisustamista ja remontoimista käyttäen myös värejä ja hyödyntäen vanhoja tavaroita

Vintagentti – kekseliäitä diy-töitä, joissa annetaan pienellä tuunauksella uusi elämä vanhalle tavaralle

Luonnonkaunis – luonnonkosmetiikan tuote-esittelyjä ja käyttövinkkejä sekä asiaa luonnollisemmasta hyvinvoinnista

Paikka kaikelle – todella paljon vinkkejä, ideoita ja tietoa kodin järjestämisestä

Hidasta elämää – kirjoituksia ja ajatuksia pysähtymisestä, vauhdin hiljentämisestä ja keskittymisestä itselle tärkeisiin asioihin

Naiseuden Voima – sivuston blogeista löytyy mielenkiintoisia ajatuksia ja pohdintoja, minkä lisäksi videomuodossa olevissa juttutuokioissa on kiinnostavia vieraita ja aiheita

KolmeruusunmarjaaKolmelehteä

Jos muuten kaipaat kuvallista inspiraatiota syksyysi, niin löydät Pinterest-tauluistani ideoita kodin syyssisustukseen ja -askarteluihin sekä erilaisia hyödyntämiskohteita syyslehdille ja diy-ideoita pihlajanmarjoista – kuvia, miten luonnonmateriaaleja voi hyödyntää eri tavoin ja tehdä kierrätysmateriaaleista ajankohtaisia koristeita.

Pienen Linnun blogista puolestaan löydät paljon kauniita kuvia sekä esimerkiksi MakroTex-valokuvahaasteen, jossa tällä viikolla aiheena on kolme. Osallistun näillä syksyisillä kuvilla haasteeseen – käyhän kurkkaamassa, millaisia kuvia muut osallistujat ovat ottaneet! :)

Mistä sinä löydät inspiraatiota tai minkä blogin pariin palaat aina uudestaan ja uudestaan? Linkkaa suosikkisi mukaan niin me muutkin voimme tutustua siihen! :)

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan! :)

 

 

Advertisement

30 vastausta artikkeliin “Inspiroivat blogit – linkitä itsesi mukaan!

 1. Minun blogini löytyy osoitteesta http://www.lalalilja.fi

  Luokittelisin blogini hyvänmielen lifestyleblogiksi, jossa luotetaan kauniiden kuvien voimaan. Sisältö on siis melko kuvapainotteista, ja jutut liikkuvat auringonlaskuista kukkasiin ja tyylipohdinnoista kirpputoreihin.

  Tykkää

 2. Valokuvahaasteeseen olisi mielenkiintoista osallistua. Kirjoittamista oppii kirjoittamalla ja kuvaamista kuvaamalla. Mutta tuntuu, että aika ei riitä vain uuteen harrastukseen. Lukuvinkit kuulostavat mielenkiintoisilta.

  Tykkää

  1. Todellakin, tekemällä oppii. Mullakin oli tässä pitkä tauko ja nytkin huomaan, etten ehdi kuvata samalla tavalla kuin joskus. Mut ehkä siihen taas löytyy hyvä hetki jossain vaiheessa!

   Tykkää

 3. Craft Candidate -käsityöblogissani neulotaan, virkataan ja ommellaan, erityisesti kierrätyskäsityöt, retro ja vintage-henkiset jutut ovat paljon esillä. Blogissa myös seurataan, miten koti ja vaatekaappi muuttuvat pikkuhiljaa enemmän omatekoisemmaksi ja ekologisemmaksi käyttämällä kierrätysmateriaaleja. https://craftcandidate.blogspot.fi/
  Kahden talon väkeä -lifestyleblogissani puolestaan seurataan ”ihanaa hulluutta” eli muuta elämääni, ei vain yhden, vaan kahden vanhan talon omistajana, remontointia, sisustusta, matkustelua, mitä kaikkea nyt maalais- ja kaupunkilaiselämään mahtuu. Välillä voi miettiä, onko se ”ihanaa hulluutta” vai vain ”hulluutta”… https://kahdentalonvakea.blogspot.fi/
  Samalla haluaisin vinkata kahdesta muusta maalaiselämää raportoivasta blogista, jotka vastikään itsekin löysin mutta olen kovasti tykännyt lukea: Menolippu Maalle (https://www.menolippumaalle.fi/) ja Jovelan talopäiväkirja (http://jovelassa.blogspot.fi/). Lisäksi ihania värikkäitä käsitöitä, kirppistelyä, sisustusta ja gluteenitonta kokkausta tarjoaa Ihan oikea blogi? (http://www.ihanoikeablogi.fi/)

  Tykkää

  1. Kiitos Teresa että olet linkannut blogini! Tervetuloa muutkin lukemaan :) Tämä Oranssia-blogi oli minulle uusi tuttavuus, mutta näyttää tosi mielenkiintoiselta, joten täytyypä palata jatkossakin!

   Tykkää

 4. Minulle tärkein inspiraationlähde taitaa olla ihan yksinkertaisesti vain luonto. Jos en itse pääse ulos liikuskelemaan, lueskelen luontoaiheisia blogeja, katson videoita ja selaan kuvia. Se innostaa aina ja antaa uusia ideoita ihan kaikkeen. :)

  Omassa blogissani on myös paljon luontojuttuja, retkeilyä ja fiilistelyä, mutta myös parvekepuutarhurointia ja huonekasveja, reissuja, ruokaa ja yleistä lifestyle-hömppää: viikarivartti.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Luonnosta saa kyllä paljon! Mä tykkään erityisesti sen kuvaamisesta, joten tulenkin ehdottomasti tutustumaan blogiisi! :)

   Tykkää

 5. http://somanyinspiration.blogspot.fi/
  Inspiration on Lifestyle-blogi tavalliselle aikuiselle, joka kaipaa voimavaroja, arjen iloa ja kauneutta jokaiseen päivään.Anna runojen viedä mukanaan,​ löydä ​ajattelemisen ​aihetta ​pohdinnoistani sekä positiivisuutta ja iloa omasta arjestasi. Vinkkejä kauneuteen tai vaikka arjen helpot​tamiseen. Innostu askartelemaan yksin tai yhdessä ja halutessasi tehdään vaikkapa atc-vaihtoja yhdessä. Käsittelen Inspiksessä myös elämää vaikean kivun kanssa.
  ​Ja minä olen Viltsumari, eli Viltsu. Kasvoton keski-ikäinen kuopiolainen somettaja, korujen ja erilaisten korttien kierrätysaskartelija, positiivinen XL-kokoinen toisinajattelija, vähävarainen ja työkyvyttömyyseläkkeellä oleva äiti sekä ​vaimo. Perheessämme on myös 2 kissa-poikaa.
  Tervetuloa Inspirationiin.

  Tykkää

 6. Olipa kiva että teit tällaisen postauksen, nyt löytyi uusia mielenkiintoisia blogeja, joissa käydä vierailulla! Tuosta aiemmasta listasta moni olikin entuudestaan tuttu.

  Oma blogini on kiertoidea-recycled ideas. joka on ollut olemassa jo pitkään. Välillä elämä on tullut bloggaamisen väliin, mutta sitkeästi jatkan kirjoittelua.

  Kirjoittelen juttuja kierrätyksestä, kierrätyskäsitöistä ja ekologisemmista valinnoista arkielämässä. Olen kerännyt kierrätysideoita myös pinterestiin, ja postaukseni löytyvät fb:stä ja instasta.

  Viimeiseksi intouduin kokeilemaan kassin tekoa tyhjästä koiranruokapussista, tuli hyvä ja toimiva kassi :D.

  Tervetuloa kylään :)

  Tykkää

 7. http://www.sintunsalaisuuksia.blogspot.fi Täällä ois vähän syvällisemmällä otteella kirjoteltua blogia, joka sisältää pääasiassa pohdintaa elämästä, kuvien ja erilaisten tekstien muodossa (runoja, aforismeja, mielipidepostauksia) mutta myös toisinaan kuulumispostauksia tai kannanottoja ajankohtaisiin aiheisiin. :)

  Tykkää

 8. Onko kaapissasi vanhoja kolttuja, joilla ei oikein tee mitään? Älä vielä laita niitä pois vaan muokkaa ne upeiksi luomuksiksi. Nappaa parhaat ideat blogista. Kierrätyslifestyle-blogi, tutkailee maailmaa vaaleanpunaisten linssien läpi, omassa pienessä kuplassaan elävä tuunaaja mummeli.

  Tykkää

 9. iidanni.blogspot.fi

  Kosmetologina haluan kertoa ihonhoidosta ja vinkeistä helppoon sekä oikeanlaiseen ihonhoitoon. Lisäksi innostun kiinnostavista kosmetiikka uutuuksista. :)

  Tykkää

 10. Olen tänä syksynä ottanut taas ilon irti pinterestistä https://fi.pinterest.com/lemmitar/ , välillä tulee näitä aikoja kun sukellan täysin sen maailmaan ja imen itseni täyteen inspiraatiota. Etenkin taas oman näköinen sisustus, kasvit ja aiheena syksy ovat olleet lähellä sydäntäni sekä kalenteri tuunailu. Näin syksyn tullen sitä kaipaa uusia tuulia ja myös päivitystä luettavien blogien listaan :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s