Viikkohaaste 5 – hengitä luonnossa

Pienen syyslomailun jälkeen viikkohaasteet jatkuvat taas! Tällä viikolla haastan itseni ja sinut rauhoittumaan luonnossa – tiesitkö, miten monilla tavoin luonto vaikuttaa mielialan kohenemiseen?

onnellinenviikkohaasteLokakuunkuva4

Rakastan syksyistä luontoa ja sen värejä ja tuoksua. Jos sinäkin haluat ottaa syksystä kaiken ilon irti ja nauttia siitä kaikilla aisteilla, kannattaa lukea Kivemmasta blogista  vinkkejä rauhoittumiseen ja syksyn kokemiseen.

Kun päätät lähteä luonnon äärelle ja haluat löytää uusia polkuja ja reittejä, yksi tutustumisen arvoinen sivusto on luontoon.fi. Siellä voit esimerkiksi hakea sopivia retkeilyreittejä omien hakuehtojesi perusteella tai löytää uutta tekemistä retkeilyn ohelle. Oletko esimerkiksi jo kokeillut geokätköilyä?

Jos puolestaan inspiroidut syysväreistä ja haluat osallistua blogihaasteisiin, niin käyhän ehdottomasti kurkkaamassa Inspiration-blogin lokakuun haastetta! Löydät sieltä inspiraatiokuvan ja -värikartan, joiden pohjalta tehdään käsityö, askartelu, maalaus tai vaikkapa jotain leivottua tai valokuvattua. Kaikki osallistujat ovat mukana yllätyspalkinnon arvonnassa. :)

Lokakuunkuva2Lokakuunkuva3Lokakuukuva1

Näiden kuvien myötä puolestani olen mukana Pienen Linnun MakroTex-valokuvahaasteessa, jossa viikon teemana on lokakuu. :)

Kaunista lokakuuta sinulle!

Blogisisarten syyspostaukset ovat muuten päässeet päätökseensä ja täältä löydät monta syysaiheista postausta laidasta laitaan eri aiheista! Kun siis seuraavan kerran käperryt sohvannurkkaan, tulehan lukemaan miten eritavoin sisaret ovat toivottaneet syksyn tervetulleeksi. :)


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan!

10 vastausta artikkeliin “Viikkohaaste 5 – hengitä luonnossa

  1. Kaunista, ja tykkään tosi paljon blogisi ilmeestä! Susta on tullut melkoinen blogivelho!
    Joko olet palannut töihin? Olen miettinyt Pienen Teehetken kohtaloa…Annetaanko sen jäädä olemaan, vai pitäisikö se laittaa johonkin pakettiin?
    Kivaa lokakuuta!

    Tykkää

  2. Syksy on kyllä äärettömän kaunista! Pidän syksystä, sillä silloin voi antaa helposti anteeksi huononkin kelin. Jos ei sada, niin kiva, nautitaan kirpeästä ja kuulaasta syyssäästä. Jos sataa, niin ei haittaa, tätähän tämä syksy on! Sade talvella tai kesällä harmittaisi paljon enemmän. Olen nauttinut kauniista ruskasta paitsi metsä- ja puistoretkillä, myös työmatkoilla. Onneksi teiden varsilla kasvaa paljon metsää!

    Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s