Kohti rentoa joulua (ARVONTA!)

Heippa!

Oletko huomannut, että ensi viikolla on tasan kuukausi jouluun? Nyt siis voisi ehkä jo suunnata ajatuksia kohti jouluvalmisteluja – tai ottaa vielä hetken rennosti ja jättää stressaamisen tuonnemmaksi.

Tai ehkäpä stressaamisen voisi jättää kokonaan välistä?

Kuten olet varmaan huomannut, blogi ja instagram ovat taas päivittyneet hitaasti. Olemattomasti, itseasiassa. Olen nimittäin noudattanut jälleen ajatusta, joka kantaa myös läpi joulun: Jos jotain ei ole pakko tehdä eikä se juuri sillä hetkellä tunnu tärkeältä, älä tee sitä väkisin. Arvaatko muuten, mikä on ajanut blogin ohi?

Kalevala CAL.

Olet ehkä kuullut projektista, jossa virkataan erilaisia ruutuja ja kootaan niistä peitto. Tarkoitukseni ei ollut lähteä mukaan, mutta kun kuvia töistä alkoi tulla vastaan jokaisessa somekanavassa, oli ihan pakko kokeilla niitä vähän itsekin. Kun samaan aikaan hoksasin, että Areenassa on taas uusia kotimaisia sarjoja, olivat iltatunnit sinetöityjä.

Joulukollaasi.jpg

Joinakin iltoina peitto on kuitenkin saanut odottaa, sillä olen edistänyt hieman blogiakin, vaikket ole sitä ehkä huomannut. Tuolla ylhäällä välilehdillä on nyt kategoria joulu, josta löydät kaikki viime vuoden suositut joulupostaukset. Löydät sieltä esimerkiksi omat lemppariohjeeni eli omenaruusut, servettipäällysteiset soodamassakoristeet sekä suunnittelupohjan joulua varten.

Kotiblogit5_kansi

Lisäksi sain tässä loppusyksystä mahdollisuuden päästä mukaan joulun Kotiblogit-lehteen, joka tarjoaa paljon ideoita kodin jouluun niin sisustuksen, diy-töiden kuin ruokienkin puolesta. Löydät Joulun parhaat Kotiblogit lehtipisteistä!

Kuten tuossakin lehtijutussa kirjoitin, joulunakaan ei tarvitse suorittaa. Jos et ole jauhopeukalo, voit ostaa kakut ja pullat valmiina. Jos et ole DIY-ihminen, ei sinun tarvitse vääntää iltaisin suodatinpaperikransseja tai liimailla höyhenpalloja.

Viime joulu flunssaisen perheen ja kaupan piparkakkujen ja rosollin keskellä ilman kinkkua tai loppujen koristeiden viimeistelyä osoitti, ettei joulu lopulta synny ruoista tai tavaroista. Joulu ei ole epäonnistunut, vaikket ehtisi tehdä kaikkea. Tai edes juuri mitään. Kun elämä on hektistä, joulutunnelman voi löytää pienistä hetkistä glögin tai kynttilän äärellä lempijoululaulun soidessa ja valmistorttujen paistuessa uunissa.

Tarina joulukalenteriin

Olen DIY-ihminen ja ajattelen monesti, että teen asiat mieluummin itse kuin ostan tai hyödynnän muiden palveluja. Olen opetellut leikkaamaan perheenjäsenten hiuksia ja ompelemaan itselleni trikoomekkoja – olen juuri se ihminen, joka joulumyyjäisissä ei raaski ostaa mitään, ”sillä tuon voisi tehdä itsekin”.

Kuitenkin välillä on hyvä mennä aidan matalammalta kohdalta yli ja helpottaa elämää muiden avulla. Olen vähitellen oppinut, ettei pyörää tarvitse keksiä aina uudelleen vaan voi hyödyntää muiden keksintöjä ja ideoita.

Helpottaisiko valmis tarina joulukalenteriin sinun loppumarraskuutasi?

Viime joulun ehdoton hitti oli Hiiri Hiirusen joulukalenteri, josta tykättiin ihan valtavasti. On ollut huikeaa lukea siihen tulleita kommentteja ja kuulla toiveita jatkotarinasta! Tässä meinasi iskeä jo pienoinen rimakauhu, mutta pian saan vihdoinkin julkaistua tarinan tälle vuodelle. Vielä pieni hetki siis ja blogista löytyy hiiri Hiirusen tarina, jonka voit jälleen kuvittaa lapsen selkään!

Jouluarvontakuva

Jouluinen arvonta – materiaalit diy-joulukalenteriin

Onko sinulla joulukalenteri vielä tekemättä? Haluaisitko välttää kiertelyn askartelukaupassa tai tuskastuttaako sinua lähiruokakaupan suppea paperihylly?

Arvon jouluisen kalenteripaketin, joka sisältää ääriviivatarroja, joulukalenteritarrat 1-24, puuvillalankaa, pieniä pyykkipoikia ja askartelupaperia – sekä pienen jouluisen yllätyksen.

Kommentoi tähän postaukseen olevasi mukana arvonnassa viimeistään maanantaina 20.11. klo 18 mennessä. Muistathan täyttää sähköpostiosoitekentän! Sähköpostisi ei näy muille, mutta saan sen avulla sinuun nopeasti yhteyden. Suoritan arvonnan maanantai-illalla, joten jos viestittelymme etenee nopeasti, saan paketin postiin jo tiistaina ja ehdit hyvin askarrella kalenterin valmiiksi!

Jos seuraat blogiani jotain kanavaa pitkin, saat siitä toisen arvan. Huikkaahan kommentissa, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!

Nähdään taas pian! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan!

Advertisement

50 vastausta artikkeliin “Kohti rentoa joulua (ARVONTA!)

 1. Kalenteri vielä hankkimatta. Jos onni suosii tässä arvonnassa, teen meille itse joulukalenterin. :) Mukana kahdella arvalla. Ihanaa joulun odotusta.

  Tykkää

 2. Onpa ihana arvonta 😊
  Hiiri Hiirusen joulukalenteri viime vuonna oli aivan mahtava!
  Mukana kahdella arvalla!

  Tykkää

 3. Kahdella arvalla mukana! Ja ihana tuo Hiiri Hiirusen joulutarina, törmäsin siihen Facebookissa ja ajattelin rakentaa tämän vuoden joulukalenterin sen ympärille.

  Tykkää

 4. Voi ihana palkinto! Kyllä kalenteri on vielä tekemättä, siis mukana ilolla ja kahdella arvalla.
  Mukavaa joulun odotusta. :)

  Tykkää

 5. Ihan mahtavaa, että Hiirusen tarina saa jatkoa. Piirrettiin sitä päivittäin omien lasten selkään ja sen lisäksi silloin tällöin aina oppilaiden kanssa koulussa. Mukana arvonassa kahdella arvalla. :)

  Tykkää

 6. Mukana kahdella arvalla :)
  Ihana tuo Hiirulaisen tarina joulukalenteri. Tämä otetaan meillä käyttöön tänä vuonna ehdottomasti! Tyttö 3v tykkää selkään piirretyistä. Ihanaa saada liitettyä siihen mukaan myös jatkuva tarina.

  Tykkää

 7. Mukana kisassa! (Facebookin kautta tänne aina välillä tulen, mutta en tiedä olenko siis kahden vai yhden arvan kisailija)

  Tykkää

 8. Oi ihana lahja olisi nuorille. Nyt päätin, että ehdin vielä tehdä heille tuon Hiiri Hiirulaisen kalenterin – aivan huippu tarinat joka päivälle. Tyttö on vasta 1,5 vuotta mutta voivat käyttää sitä kun lapsi kasvaa. Kahdella arvalla mukana.

  Tykkää

 9. Oi, oispa ihana, spesiaali kalenteripaketti! Osallistun sen arvontaan yhdellä arpasella. Olisi kiva päästä askartelemaan. Iloista joulumieltä sinnekin päin! Ja kiitos hyvästä blogista!

  Tykkää

 10. Kahdella arvalla mukana, seurailen blogit.fi- sivustolla ja myös Facebookissa :)
  Toivottelen mukavaa joulun odotusta!

  Tykkää

 11. Ihana kuulla että Hiiri Hiirunen seikkailee edelleen! Tämä oli viime vuonna niin hitti meillä <3

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s