Joulubongauspohja tulostettavaksi

Hyvää joulukuuta!

Muistan hatarasti lupailleeni, että blogissa olisi tänä vuonna joulukalenteri. Sellainen leppoisa ja hetkeen keskittyvä. Eipäs olekaan! Suunnitelmat ovat kyllä jo tehtynä – olivat itseasiassa jo vuosi sitten – mutta niin vain joulukuu onnistui jälleen yllättämään minut ja saapui paljon odotettua nopeammin.

Joulukalenterin sijaan tein kuitenkin tytöilleni ja sinulle joulubongauspohjan. Oletko vielä ehtinyt bongailla joulunmerkkejä?

JoulubpohjaBongaile joulunmerkkejä ja löydä joulu pienistä asioista

Kevätbongauspohjan yhteydessä leikkasin meidän ruutumme irrallisiksi ja laminoin ne. Kun bongasimme jonkin keväänmerkin, kiinnitimme sitä koskevan ruudun värilliselle kartongille. Joulubongauspohjaa ajattelin hyödyntää lasteni kanssa samalla tavalla, mutta sitä voi varioida myös esimerkiksi näin:

 • bongauspohja joulukalenterina: pohjassa on 24 kuvaa, joten voit esimerkiksi kokeilla suorittaa yhden asian päivässä
 • bingoa bongaillen: ottakaa kisa, kuka saa ensimmäisenä suoritettua neljä ruutua vaaka- tai pystysuoraan tai vinottain

Voit kopioida alla olevan kuvan käyttöösi tai ladata kuvan pdf-tiedostona. Joulubongauspohjan tarkoitus on ilahduttaa ja olla hyödyksi ja sitä saa vapaasti jakaa muidenkin käyttöön. Arvostan kuitenkin suuresti, jos täällä virtuaalimaailmassa jaat postausta etkä suoraa kuvaa tai tiedostoa. Tai vähintään kerrot, mistä kuva on peräisin. :)

Joulubongauspohja.jpg

Muistathan, että tämän lisäksi blogista löytyy Hiiri Hiirusen joulukalenteritarina sekä viime vuodelta että tältä vuodelta!

Jouluista kivaa somessa

Oletko huomannut, että Kivemmasta blogista voi ladata ihanan jouluisen kuvan puhelimen taustakuvaksi? Itse ainakin ihastuin tuohon kultaiseen vaihtoehtoon!

Blogeissa on paljon erilaisia joulukalentereita ja jos olet diy-ihminen, suosittelen kurkkaamaan esimerkiksi Suvikukkasia-blogin kalenteria (kauniita käsitöitä!) sekä Craft Candidate -blogin facebook-sivua, josta löytyy joka päivä uusi kalenteriluukku (juuri oli esimerkiksi kirjoneulekuvion ohje!).

Myös instagramin puolella vietetään joulua ja sieltä löydät Blogisisarten joulutorttukalenterin #joulutorttukalenteri17. Käyhän kurkkaamassa, millaisia torttuja meiltä valmistuu! ;)

Mukavaa joulukuun alkua sinulle! :)


Voit seurata blogia Facebookin, Bloglovin’n, Blogit.fin ja Instagramin kautta. Tervetuloa mukaan!

 

Advertisement

14 vastausta artikkeliin “Joulubongauspohja tulostettavaksi

  1. Kiitos! Mä myös mietin, että aika moni juttu on jo täyttynyt, mutta on onneksi vielä juttuja jäljelläkin. Ja ainahan voi aloittaa ajanlaskun vasta siitä, kun printtaa tuon. ;)

   Tykkää

 1. Kiitos kaikkien suomi toisena kielenä -opettajien puolesta tästä selvästä (kuvat) ja monipuolisesta (verbit) kulttuuriharjoituksesta! Jaoin postauksen Facebook-ryhmässä. Hyvää joulunaikaa!

  Tykkää

  1. Oi, siistiä! Enpäs osannut ajatellakaan tätä tuosta näkökulmasta! Kiva että bongauksesta on iloa. :) hyvää joulunodotusta myös sinne! :)

   Tykkää

 2. Hei! onpa kiva blogi. Harmillista vain että törmäsin siihen vasta nyt, kun päivityksiä ei enään tule. Vai onko tämä vain luova tauko? No eipä mitään, selaan vanhat tekstit läpi niin kuluuhan siinäkin usiampi päivä.

  Tykkää

  1. Blogissa on määrittelemätön tauko tai postaushiljaisuus. :) Yritän päivittää blogia ehtiessäni ja sopivan idean saadessani! Kiva kun löysit Oranssin ja toivottavasti vanhoista jutuista löytyy luettavaa siihen asti kunnes tulee uusia. :)

   Tykkää

 3. Voi harmi, kun Pikku Hiirusen seikkailut eivät saa jatkoa! Sitä odotettiin meillä jo kovasti. Mutta kiva idea tämä joulubingokin.

  Tykkää

 4. Kiitos mahtavista Hiiri Hiirunen -tarinoista! Ne ovat olleet meillä ihan hitti. Toivottavasti jaksat niitä vielä kirjoitella joskus.
  Joulubongausta kokeillaan seuraavaksi :)

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina! Sähköposti-, kotisivu- tai nimikohtakaan eivät ole pakollisia. :)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s