BLOGISISARET

Yhteistyössä Kivempi blogi ja Oranssia

Blogisisaret on ryhmä bloggaajia, jotka haluavat jakaa toisilleen vertaistukea ja kannustusta bloggaamisessa, pohtia yhdessä ongelmakohtia ja kehittyä bloggaajina. Toivomme inspiroivamme lukijoita ja tuovamme sinulle erilaisia näkökulmia, aiheita ja ideoita.

Tervetuloa syksy!

Viileä ilma ja kellertyvät lehdet kielivät vahvasti syksyn lähestymisestä ja toki myös me olemme valmiita toivottamaan syksyn tervetulleeksi. Täältä löydät 18.9. alkaen laajan kirjon postauksia, joissa fiilistellään, inspiroidutaan ja varaudutaan syksyyn.

Kangaskorjaamolla: Sormikkaiden tuunaus

Aina ei tarvitse tehdä mieleisiä sormikkaita alusta asti itse, vaan voit tuunata kaupan sormikkaat sopiviksi. Kangaskorjaamolta löydät näppärän virkkausohjeen, jota voit hyödyntää sormikkaiden lisäksi monessa muussakin koristelussa.

noorapauliina: Eka kerta – omaa aikaa vaatekutsuilla

Vaatteita, kotimaista yrittäjyyttä, ystäviä ja hetki omaa aikaa. Luehan, millaiset kotikutsut Noora järjesti läheisilleen ja mitä syysvaatteita löytyi äidille ja lapsille!

Kahden talon väkeä: Pihan syyspuuhat

Syksyistyvässä puutarhassa on yhtä sun toista puuhaa ja leiskuvia ruskanvärejä. Käy lukemassa, miten Kahden talon väki on säilönyt pihan satoa ja valmistellut puutarhaa talvea varten.

Milli’s Little Home: Syksyn merkit kotona

Sisustuksen syysvärit, tunnelmanluojat ja pehmeät materiaalit. Kurkkaa blogista, miten kodista on tehty rauhoittumispesä syksyä varten!

SONY DSC

Me olemme Blogisisaret!

Lilli, #hellomynameislilli / Krisse, Arjen helmiä / Teresa, Craft Candidate ja Kahden talon väkeä / Anni, Itse tehty / Marjo-Riitta, Jotain uutta, vanhaa, käsintehtyä ja kaunista / Johanna, Kangaskorjaamolla / Katarimaria, Katarimarian proosallinen arki ja räpellykset / Minna, Kiljusten blogi / Minttu, Kivempi blogi / Lene, Koruna / Taina, Kotomo / Sanna, Kototeko / Tuija, Koti meidän / Niina, Kuiskauksia / Kati, Lumisiivet / Maarit, MaarItse / Maisa80, Maisan elämää / Milli’s Little Home, Milli’s Little Home / Minna-Liisa S, Minna-Liisa S / Lauraidakk, Mitäs meille…? / Tanja, Neulova Ninja ja Shampanjaa sukkasillaan / Noora, noorapauliina / Maria, Nyt heti / Katja, Optimismia ja energiaa / Veera, Oranssia / Hanna Emilia, Pihlajan oksalla / Jenni, Ruoka-alkemisti / Hanna, Saippuakuplia olohuoneessa / Suvikukkasia, Suvikukkasia / Heli, Taikasaappaat / Satu, Tsajut ja Korpinkiven tupa / Iina, Tukka auki / Emilia, Turkooseja Unelmia / Kati, Villa Valko / Hanna-Kaisa, Viikonloppukokki / Vintagentti, Vintagentti / Laura, Väkertäjä koukussa / Lotta, Äidin kasvatusopas