Blogisiskojen syksy

Tervetuloa syksy!

Viileä ilma ja kellertyvät lehdet kielivät vahvasti syksyn lähestymisestä ja toki myös me olemme valmiita toivottamaan syksyn tervetulleeksi. Täältä löydät 18.9. alkaen laajan kirjon postauksia, joissa fiilistellään, inspiroidutaan ja varaudutaan syksyyn.

Koruna: Syksyä rannekorussa

Syksy näkyy myös koruissa! Koruna-blogissa syksy on ikuistettu hopeakoruun, jossa on hyödynnetty hopealusikkaa ja makeanvedenhelmiä. Katsohan tämän kauniin rannekorun kuvat blogista!

Katarimarian proosallinen arki ja räpellykset: päähinekauden paluu, neulepanta solmulla

Millainen on sinun lempisyysasusteesi? Käyhän kurkkaamassa, kuinka upea solmuneulepanta on valmistunut Katarimarian blogissa!

Mitäs meille…?: Tervetuloa syksy, 4-vuotiaan prinsessakemut

Syksynmerkkejä voivat olla myös syntymä- ja muut merkkipäivät – Mitäs meille…? -blogissa on juhlittu 4-vuotiasta ja löydätkin blogista prinsessajuhlien tunnelmaa sekä taidokkaan teemaan sopivan kakun.

Jotain uutta, vanhaa, käsintehtyä ja kaunista: Syksyiset leikkiherkut

Monet innostuvat syksyn tullen käsitöistä, joten mitäpä jos vaatteiden ja asusteiden sijaan virkkaisitkin suloisen ihania leikkiherkkuja? Kurkkaahan, miten taidokkaita päärynöitä löytyy Jotain uutta, vanhaa, käsintehtyä ja kaunista -blogista!

Saippuakuplia olohuoneessa: Valoa syksyyn – DIY vanerivalaisin

Pimeät illat kutsuvat hämärtämään kodin valaistusta ja keskittymään kynttilöihin ja pienempiin kohdevaloihin. Saippuakuplia olohuoneessa -blogista löydätkin hyvät ohjeet modernin tyylikkääseen valaisimeen.

Kivempi blogi: Syksy kutsuu unelmoimaan – apuvälineitä ja vinkkejä

Löydät Kivemman blogin postauksesta näppäriä vinkkejä unelmien kiinninappaamiseksi ja näkyviksi tekemiseksi. Kun seuraavan kerran istahdat rauhassa alas, lue tämä postaus ja inspiroidu unelmista!

Maisan elämää: Syksyn merkit luonnossa

Ruska vaihtaa luonnon värejä lehti lehdeltä ja Maisan elämää -blogista löydätkin kauniin syksyisiä luontokuvia. Muistatko vielä, miltä alkusyksyn ensimmäiset punertavat oksat näyttivätkään?

Äidin kasvatusopas: Syksyn suosikkiasut

Kaipaatko ideoita syyspukeutumiseen? Äidin kasvatusoppaasta löydät syksyn suosikkiasut, joissa painottuu mukavuus, lämmittävyys ja helppous.

Pihlajan oksalla: Syksyn must have -asuste: villasukat

Syksyn viilentyessä tulee aika kaivaa kaapista villasukat tai kenties aloittaa uuden parin neulominen. Pihlajan oksalta löydät inspiraatiota sekä ohjeen kauniisiin kierrejoustinneulevartisiin sukkiin.

Kivempi blogi: 5 ihanaa elokuvaa syksyyn

Kun haluat rentoutua elokuvan äärellä, käy lukemassa nämä viisi elokuvavinkkiä ja tutustu Mintun valintoihin trailereiden kautta. Kauniita, syksyisiä ja nostalgisia elokuvia!

Oranssia: Inspiroivat blogit

Syksy kutsuu lukemaan ja innostumaan uusista ideoista ja ajatuksista. Käyhän tutustumassa Oranssia-blogin listaukseen inspiroivista blogeista ja lisää oma suosikkisi mukaan!

Inspiration: Syksyinen atc + tutorial

Monet innostuvat syksyn tullen kaivamaan esille keskeneräiset käsityöt ja kokeilemaan uusia tekniikoita. Oletko sinä kuullut atc-korteista? Inspiration-blogissa on selkeät vaihe vaiheelta ohjeet, joista voit hakea inspiraatiota korttiisi!

Turkooseja unelmia: Mielenrauhaa sienimetsästä

Metsä tarjoaa juuri nyt upean sienisadon! Turkooseja unelmia -blogista löydät sienimetsäfiilistelyä, upeita syyskuvia ja tietokoneenkin kautta aistittavan syysmetsän rauhan.

Craft Candidate: Orange is the new black: Neulottu sohvatyyny + ohje

Syksy ja oranssi kulkevat käsi kädessä, ja nyt on oranssi väri saapunut Craft Candidate -bloginkin kotiin. Käyhän lukemassa, miten inhokkilangasta tulikin syksyn hittisohvatyyny ja miten voit neuloa sellaisen itsekin. :)

Lumisiivet: Reppu syyssateilta suojaan

Syyssateiden aika on taas täällä ja koulu- ja työmatkojaan pyörällä taittavat joutuvat kamppailemaan repun suojaamisen kanssa. Lumisiivet-blogista löydät näppärän ohjeen repun sadesuojaan, joka on tehty oikein oivaltavasta kierrätysmateriaalista!

Korpinkiven tupa: Syyslukemista lapsille

Ajankohtaiset kirjat vetoavat aina, ja Korpinkiven tupa -blogissa onkin listattu lapsille sopivaa syysaiheista luettavaa. Käyhän tutustumassa kirjaesittelyihin ja löydät kenties uutta luettavaa koko perheelle!

Kivempi blogi: Syksyn ämpärilista – Rauhoitu ja koe syksy kaikilla aisteillasi

Olet ehkä lukenut monia kesäloman bucketlistoja, mutta oletko tehnyt sellaista syksystä? Kivemmasta blogista löydät rennon ämpärilistan, jonka kanssa voit vastaanottaa syksyn fiilistellen sitä kaikilla aisteilla – löydät postauksesta pieniä, helppoja tehtäviä, joilla voit keskittyä hetkeen ja syksyyn.

Kangaskorjaamolla: Sormikkaiden tuunaus

Aina ei tarvitse tehdä mieleisiä sormikkaita alusta asti itse, vaan voit tuunata kaupan sormikkaat sopiviksi. Kangaskorjaamolta löydät näppärän virkkausohjeen, jota voit hyödyntää sormikkaiden lisäksi monessa muussakin koristelussa.

noorapauliina: Eka kerta – omaa aikaa vaatekutsuilla

Vaatteita, kotimaista yrittäjyyttä, ystäviä ja hetki omaa aikaa. Luehan, millaiset kotikutsut Noora järjesti läheisilleen ja mitä syysvaatteita löytyi äidille ja lapsille!

Kahden talon väkeä: Pihan syyspuuhat

Syksyistyvässä puutarhassa on yhtä sun toista puuhaa ja leiskuvia ruskanvärejä. Käy lukemassa, miten Kahden talon väki on säilönyt pihan satoa ja valmistellut puutarhaa talvea varten.

Milli’s Little Home: Syksyn merkit kotona

Sisustuksen syysvärit, tunnelmanluojat ja pehmeät materiaalit. Kurkkaa blogista, miten kodista on tehty rauhoittumispesä syksyä varten!

Advertisement